Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για τη συνομιλία του με τον τραγουδιστή που ερευνάται για φοροδιαφυγή

05.07.2024
Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για τη συνομιλία του με τον τραγουδιστή που ερευνάται για φοροδιαφυγή
Τι είπε ο παρουσιαστής για τον τραγουδιστή που είναι και φίλος του

Σάλος έχει γίνει από χθες για τον πασίγνωστο τραγουδιστή που όπως έχει γίνει γνωστό η κινητή και ακίνητη περιουσία του δεσμεύτηκε από την εφορία καθώς Ερευνάται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Σήμερα όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης ασχολήθηκαν φυσικά με το θέμα αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα ξεκίνησε με αυτό το θέμα και δεν μάσησε τα λόγια του παρά το γεγονός ότι είναι φίλοι: «Το πρώτο θέμα της μέρας αφορά έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή φίλο μου. Δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται να μην μπορεί να το πει η τηλεόραση και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται ο δημόσιος λιθοβολισμός» ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Να ξεκαθαρίσω, επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος, το σκεφτόμουν από χθες βράδυ και μίλησα και μαζί του, κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο, να το πληρώσει, ξεκάθαρα.

Αυτά που λέω κάθε μέρα για όλους, δεν θα τα αλλάξω επειδή πρόκειται για έναν φίλο μου. θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου… ωστόσο δεν θα αλλάξω το ότι θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο.

Εδώ δεν έχουμε μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκ. ευρώ… Υπάρχει μια δημόσια διαπόμπευση του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Αν δικαιωθεί ο άνθρωπος αυτός, θα αποκατασταθεί η ζημιά που από το κράτος αυτή τη στιγμή διαπομπεύεται το όνομά του;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αποκάλυψε την προσωπική επικοινωνία που είχε μαζί του:

«Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε: Εγώ αυτή τη στιγμή, ακόμα και να έχω κάποιες δοσοληψίες με το κράτος, συνεργάτες να πληρώσω, δεν έχω ευρώ τσακιστό, γιατί μου δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς. Θα δανειστώ από φίλους για να κινούμαι οικονομικά τους επόμενους μήνες».
Και στη συνέχεια είχε ζωντανή σύνδεση με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον γνωστό τραγουδιστή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Με αφορμή αυτό το θέμα που από χθες συζητιέται παντού λίγο αργότερα η Άρια Καλύβα αποκάλυψε πως κι άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα βρίσκονται αυτό το διάστημα στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 11:45