Οι διαλέξεις της Πετρούλας περί Κάμα Σούτρα μας βάζουν τα γυαλιά

21.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η ώρα που περίμενες έφτασε! Η Πετρούλα σου δίνει πλέον συμβουλές για να φτάσεις στα ουράνια και μάλιστα 3D!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η ώρα που περίμενες έφτασε! Η Πετρούλα σου δίνει πλέον συμβουλές για να φτάσεις στα ουράνια και μάλιστα 3D!Ναι χρυσή μου γιατί πώς αλλιώς θα καταλάβεις αυτά τα πολύ σημαντικούλια πραγματάκια που σου εξηγεί αν δεν την βλέπεις επί τω έργω να σε μαθαίνει τι θα πει Κάμα Σούτρα;

Σου λέει παιδί μου δεν πρόκειται για τσόντα αλλά για μια φωτογράφηση με αισθησιακές φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας η οποία δίνει και συμβουλές Κάμα Σούτρα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μεταφέρει τις γνώσεις της.

Διότι έτσι είναι χρυσή μου η γνώση πρέπει να διδάσκεται έτσι ώστε να μοιράζεται. Δηλαδή αν δε μεταφέρει η Πετρούλα τη γνώση ποια θα τη μεταφέρει;

Μάλιστα η ίδια η δασκάλα της "τέχνης" - και λέω τέχνη γιατί ξέρεις πόση ευλυγισία και προσήλωση απαιτείται;- μας ενημερώνει: "Είμαι η Πετρούλα και το dvd μου κυκλοφορεί σε 3D σε όλα τα περίπτερα. Mε το περιοδικό "Πετρούλα Kama Sutra" δώρο τα γυαλάκια και το ημερολόγιο"!


Πες μου τώρα τέτοια προσφορά που θα την βρεις; Όχι μόνο να μάθεις από την καλύτερη του είδους αλλά θα πάρεις και δωράκι για να βλέπεις καλύτερα και να τρέχουν οι μήνες νεράκι.


Υ.Γ. Δηλαδή μετά το τέλος της διάλεξης θα ακούσω το "Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα;" και θα είναι η πρώτη φορά που θα κυριολεκτεί; Αχ αυτό θα πει επιτυχία χρυσή μου! Άσε που η παραγωγή του διδακτικού dvd ανήκει στο μετρ του είδους, τον ίδιο παραγωγό, που είχε και το "Απαγορευμένο" της Τζούλιας!


Ελένη Αναστασάκη