Διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορεί μοντέλο για "στημένο" έρωτα!

14.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιόλης και η Εύα Λάσκαρη είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιόλης και η Εύα Λάσκαρη είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από έξοδο τους σε νυχτερινό μαγαζί για του λόγου του αληθές. Και πριν προλάβουμε να χωνέψουμε το νέο ειδύλλιο και να μακαρίσουμε την τύχη του μοντέλου (και wanna be ηθοποιός) που βρήκε τέτοιο λεβέντη, έρχεται ο λεβέντης και όχι μόνο διαψεύδει τα περί ειδυλλίου, αλλά κατηγορεί την Λάσκαρη ότι το «έστησε».

Αν κρίνουμε από το ξέσπασμά του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι πολύ αγριεμένος και πολύ φοβάμαι μήπως δει μπροστά του την Λάσκαρη και της εξηγήσει? το σουτ τηλεφώνημα!!! Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε πάει με την παρέα του στο μαγαζί που εμφανίζεται το μοντέλο (φαίνεται έχω χάσει επεισόδια, γιατί δεν ήξερα ότι το μοντέλο καταπιάστηκε και με το τραγούδι) κι όταν εκείνο τελείωσε το πρόγραμμα του, πήγε στο τραπέζι τους και κάθισε δίπλα του. Ε, σα νέα παιδιά έπιασαν το πίτσι πίτσι και κάπου μέσα στη βραδιά τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για έρωτα.

Μάλιστα, ο Τζιόλης περίμενε να βγει η Λάσκαρη να διαψεύσει τις φήμες, αλλά μάλλον εκείνη δεν το έκανε. Και το έκανε τότε ο ίδιος, εξαγριώνοντας όμως την Εύα, η οποία δεν πίστευε ότι την κατηγορούσε για «στημένο» παιγνίδι. Μόνο παράγκα που δεν την είπε. Μάλιστα, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την τιμή της. Και για την ιστορία, αποκάλυψε ότι έχει σοβαρή σχέση και δεν πρέπει να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες για την ίδια.