Μενεγάκη: Η βέρα που άναψε φωτιές

13.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη αρραβωνιάστηκε! Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη αρραβωνιάστηκε! Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή της φορώντας μία χρυσή βέρα στο αριστερό της χέρι και κάτι η λάμψη του που θάμπωνε, κάτι οι κινήσεις της Ελένης που έβγαζαν μάτι, κάτι τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ότι επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο γνωστό κοσμηματοπωλείο, δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσουν τα σενάρια περί αρραβωνιάσματος.

Όλη τη μέρα, sites, εκπομπές και blogs έλεγαν ότι η Μενεγάκη ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο, όχι μόνο γύρισε σελίδα στη ζωή της, αλλά είναι έτοιμη για νέο στεφάνι. Λεπτομέρειες για τα «αρραβωνιάσματα» δεν έδιναν, όμως οι περισσότεροι φρόντιζαν να μας ενημερώσουν ότι το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί κανονικά σε δημόσια μέρη και δεν κρύβεται όταν βλέπει παπαράτσι στα πέριξ. Και το τελευταίο είναι αλήθεια, αφού το ζευγάρι έχει σταματήσει το «κρυφτούλι» των προηγούμενων μηνών.

Ωστόσο, στης Ελένης δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο να παρουσιάζει το πάνελ της περιοδικά που φιλοξενούν εκείνη και τον Ματέο στο εξώφυλλό τους. Όταν αυτό συμβαίνει, η ώρα του σχολιασμού ως δια μαγείας κόβεται, όπως καλή ώρα έγινε την περασμένη Τετάρτη, όπου το νεόκοπο ζευγάρι είχε την τιμητική του στα περιοδικά, όταν επισκέφτηκε γνωστό κοσμηματοπωλείο. Και κάπου εδώ, κολλάει ο... αρραβώνας.

Είδαν κάποιοι την Παρασκευή τη χρυσή βέρα να λαμποκοπάει στο δάχτυλό της, είχαν διαβάσει και τα περί κοσμηματοπωλείου, ε δεν ήθελε και πολύ για να οργιάσει η σκέψη τους και να πουν για επισημοποιήσεις. Αλλά όχι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και για του λόγου το αληθές, η Μενεγάκη μετά το ντόρο που προκλήθηκε με το δαχτυλίδι, το πρωί της Δευτέρας το είχε βγάλει. Μάλιστα, φρόντιζε κάθε λίγο και λιγάκι να επιδεικνύει το αριστερό της χέρι στο φακό για να δούμε ότι... βέρα πάπαλα. Τι να πω. Κάποτε ασχολούμασταν με τις λιγούρες και το φούσκωμα της κοιλιάς της για να δούμε αν η Ελένη είναι έγκυος και τώρα κοιτάμε πότε έβγαλε τη βέρα του Λάτσιου κι αν φοράει τη... βέρα του Ματέο.