Η Μενεγάκη φουλ καψούρα με τον Ματέο;

06.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Η Ελένη Μενεγάκη με εντυπωσιάζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Όχι μόνο είναι φουλ ερωτευμένη αλλά δεν το κρύβει κιόλας! Οι παλιές θολές μέρες της στεναχώριας , της θλίψης, του χωρισμού και του διαζυγίου ανήκουν στο παρελθόν της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η Ελένη Μενεγάκη με εντυπωσιάζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Όχι μόνο είναι φουλ ερωτευμένη αλλά δεν το κρύβει κιόλας! Οι παλιές θολές μέρες της στεναχώριας, της θλίψης, του χωρισμού και του διαζυγίου ανήκουν στο παρελθόν της ξανθιάς παρουσιάστριας. Τώρα τη θέση τους έχουν πάρει τα χαμόγελα πάνε και έρχονται κάθε μέρα στην εκπομπή της αλλά και τώρα πια η ίδια φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως διάθεση...


Σήμερα που λες καλεσμένος στην εκπομπή της ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος παρουσίασε τα νέα του τραγούδια. Σχετικά που λες με το τραγούδι του με τίτλο: "Ξημερώνει" η εθνική μας Ελενίτσα βρήκε να σχολιάσει: "Αυτό το τραγούδι δεν έχει πόνο, δεν είναι χωρισμένο το ζευγάρι, αλλά είναι αυτό το γνωστό, αυτή η γκρίνια που κάνουμε εμείς οι γυναίκες πολύ συχνά, που λέμε στον σύντροφό μας... δεν με πήρες δεκαοκτώ φορές τηλέφωνο σήμερα με πήρες μόλις δεκατέσσερις.. γιατί να συμβαίνει αυτό; Πάλι εγώ σε πήρα πρώτη να σου πω καλημέρα. Γιατί δεν με έχεις πάρει ακόμη τηλέφωνο; Μην μου πείτε ότι δεν τα έχετε περάσει, εμείς οι γυναίκες είμαστε έτσι, πώς να το κάνουμε, θέλουμε κι άλλο...Οπότε εκείνη την ώρα της γκρίνιας εσείς τι μπορείτε να κάνετε; Να ακούσετε αυτό το κομμάτι!".

Κατάλαβες χρυσή μου ερμηνεία που δίνει; Και βέβαια η Ελένη γλώσσα δεν έβαλε μέσα αλλά συνέχισε ακάθεκτη την ανάλυση του άσματος: "Το τραγούδι λέει καλημέρα. Δηλαδή καλημέρα αγάπη μου. Μπορεί να μην σε πήρα τηλέφωνο, όμως είμαι εκεί δίπλα σου, σε σκέφτομαι, δεν έχω φύγει, σε κουβαλάω όλη μέρα! Τα έχουμε - λέει το τραγούδι - δεν χωρίσαμε ακόμα". Ε μόνο που δε μας είπε ότι έπρεπε να το λένε το τραγούδι "Καλημέρα από τον Ματέο" και "Καφές με την Ελένη" ίσον "love for ever"!


Παιδί μου ο έρωτας ξεχειλίζει σου λέω από μέσα της και το όλο λουκ συμπληρώνει το μπλουζάκι της βεβαίως βεβαίως που γράφει: "Kiss me". Ε πριν λίγες μέρες φόραγε ένα άλλο που έγραφε: " I am in love". Είδες χρυσό μου; Θέλει η Ελένη να κρυφτεί και η χαρά(και η μόδα λέμε τώρα) δεν την αφήνει!


Επίσης χρυσή μου θα έλεγε κανείς ότι διόλου τυχαίο δεν είναι ότι Ελένη και Ματέο εμφανίστηκαν πριν κάποιες μέρες στο Κολωνάκι με κατεύθυνση γνωστό κοσμηματοπωλείο στο οποίο πέρασαν αρκετή ώρα. Τώρα την αμαρτία μου θα την πω: τα γενέθλια της πέρασαν, η γιορτή της αργεί άρα...τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Και τώρα που είπα κεραμίδια να σημειώσω ότι το πολυσυζητημένο ζεύγος μένει πλέον σαν κανονική οικογένεια κάτω από την ίδια στέγη και όπως όλα δείχνουν τα δαχτυλίδια δε θα αργήσουν να έρθουν οπότε τα παιδιά το πιο πιθανό είναι να έκαναν έρευνα αγοράς!


Ελένη Αναστασάκη