Ο Παπανώτας το αποκλειστικό, ο Ανδρέας τον ενθουσιασμό!

24.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, αυτή η ιστορία με τον Πασχάλη και το «είναι, δεν είναι» εξώγαμό του μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Τόσο μεγάλο, που Σάββατο πρωί αντί να βγω σαν το σαλιγκάρι στη λιακάδα να πιω τον καφέ μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, αυτή η ιστορία με τον Πασχάλη και το «είναι, δεν είναι» εξώγαμό του μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Τόσο μεγάλο, που Σάββατο πρωί αντί να βγω σαν το σαλιγκάρι στη λιακάδα να πιω τον καφέ μου, κάθισα στο σπίτι να παρακολουθώ Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε καλεσμένο τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος Παπανώτας πριν δύο μέρες είχε πάρει συνέντευξη από την μητέρα του «είναι, δεν είναι» εξώγαμου του Πασχάλη.

Ουφ, κουράστηκα και μόνο να τα γράφω. Σκέψου τι κούραση πέρασα να ακούω τον Μικρούτσικο να «ευλογεί» τα γένια του Παπανώτα και να τον δοξάζει που πήρε αυτή τη φοβερή και τρομερή συνέντευξη από την Ουρανία Τουτουντζή. Γρήγορα το Πούλιτζερ στον Παπανώτα. Μην πάει χαμένος και ο μισάωρος... διθύραμβος του Ανδρέα. Μια νταμιτζάνα νερό κατέβασε ο παρουσιαστής μέχρι να ολοκληρώσει αυτά που είχε να πει.

Κανονικά, δεν θα καθόμουν να δω τη συνέντευξη. Θα την έβλεπα το βράδυ στο CNN, που τέτοιες αποκλειστικές επιτυχίες δεν τις αφήνει να πάνε χαμένες. Αλλά, μου κίνησε την περιέργεια. Τι αποκάλυψε η Τουτουντζή στον Παπανώτα κι εκστασιάστηκε τόσο ο Μικρούτσικος; Από τα λίγα αποσπάσματα κράτησα ότι η μητέρα του παιδιού νιώθει μία «αηδία» για τον Πασχάλη ως προς τη συμπεριφορά του, επειδή εκείνος είχε αναγνωρίσει το παιδί και είχε επαφές μαζί του για ένα χρόνο. Μετά μην είδατε τον Πασχάλη κι από εκεί πάνε για... DNA. Για την Αλίκη Αρβανιτίδη δεν είπε πολλά πράγματα, μόνο ότι έχουν διαφορετική νοοτροπία.

Τέλος πάντων. Αν αξίζει Πούλιτζερ η συνέντευξη; Γκούχου, γκούχου. Πάντως, κρατάω την επιτυχία του Παπανώτα ότι είναι αυτός που «έβγαλε» για πρώτη φορά τη μητέρα του παιδιού. Για 43χρονη ακούγαμε και 43χρονη δεν βλέπαμε. Τέτοιο μυστήριο δεν είχαμε ούτε με την 34χρονη του Ζαχόπουλου!