H καψούρα του Μπουγιούρη για την Αθηνά Οικονομάκου

28.11.2010
Πολυαγαπημένη μου Δήμητρα,Ξύπνησα πρωινό Κυριακής να πιω το καφεδάκι μου και να δω το "Μες την Καλή Χαρά" με τη Ναταλία Γερμανού και το παρεάκι της και η χαρά ήταν μεγάλη για εμένα αλλά όχι και για τον καλεσμένο της Ναταλίας, τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Πολυαγαπημένη μου Δήμητρα,

Ξύπνησα πρωινό Κυριακής να πιω το καφεδάκι μου και να δω το "Μες την Καλή Χαρά" με τη Ναταλία Γερμανού και το παρεάκι της και η χαρά ήταν μεγάλη για εμένα αλλά όχι και για τον καλεσμένο της Ναταλίας, τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Ερωτικό παραλήρημα σου λέω έπαθε ο ζεν πρεμιέ πρωινιάτικα και απ' ότι φαίνεται πολύ του έχει κοστίσει ο χωρισμός του από την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου, την Ξένια από τη "Ζωή της Άλλης". Τώρα θα πεις, μας έχουν τόσους μήνες να αναρωτιόμαστε αν είναι όντως ζευγάρι, και ο Μπουγιούρης σε ένα πρωινό μας αποκάλυψε πως τα είχαν, πως αγαπήθηκαν αλλά πως τωρα πάει, τους τέλειωσε ο έρωτας;

Ε, ναι κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα αλλά θα στα πάρω από την αρχή. Αφού μίλησαν για τα εππαγελματικά του γόη ηθοποιού, ο Βασίλης Λιάτσος (που φέτος βρίσκεται στην παρέα του "Μες την Καλή Χαρά") είπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και ρώτησε τον ηθοποιό λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Ο Βασίλης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, μιλάει μεν λίγες φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη χτύπησε διάνα. Γιατί σου λέω, μεγάλο νταλκά είχε ο μουσάτος Μπουγιούρης που ενα τσακ ήθελε για να ανοίξει την καρδούλα του στη Ναταλία και την παρέα της, τονίζοντας με θάρρος:

"Τον καιρό αυτό βγαίνω από μια σοβαρή σχέση. Θα το πω πρώτη φορά δημοσίως: ναι ,είχα σχέση με την Αθηνά! Την αγαπούσα πάρα πολύ, γοητεύτηκα! Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση, από τις ομορφότερες της ζωής μου αλλά δυστυχώς, χωρίσαμε και οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι".

Όπως είναι φυσικό η κουβέντα δεν έληξε εκεί, αφού μια καψούρα μεγάλη, φαίνεται πως την έχει ο ηθοποιός αφού προσπάθησε με τα λεγόμενά του να ρίξει γέφυρες προς την Οικονομάκου, τονίζοντας πως πολύ καιρό τώρα προσπαθούν να βρουν μια λύση, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση βρε Αδερφέ!


"Φυσικά και έχω αναρωτηθεί αν υπάρχουν πράγματα τα οποία θα μπορούσα να έχω κάνει ή να μην έχω κάνει, αν θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι παραπάνω για να σωθεί αυτή η σχέση. Δεν μπορώ να ξέρω, καμιά φορά τα πράγματα εξελισσονται με παραξενο τρόπο. Ήταν που κι εγώ έμπλεξα στον περσινό κυκεώνα της αποχώρησής μου από τα "Μυστικά της Εδέμ" και ίσως την παραμέλησα λίγο την Αθηνά χωρίς να το θέλω, είπε ο Μπουγιούρης όλο παράπονο και να, στο σταυρό που σου κάνω, το δάκρυ παραλίγο να κυλήσει από τα γαλαζοπράσινα μπιρμπιλωτά ματάκια του, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Σαφώς και δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά και επειδή στη συγκεκριμένη σχέση, η Αθηνά χαίρει μεγάλης αναγνώρισης και επιτυχίας"! Ναι δεν του αρέσει να μίλαει για τα προσωπικά του, που κόντεψα να πλέξω πουλέβερ ακούγωντάς τον να περιγράφει την σχέση του με την τηλεοπτική "Ξένια" για κανά τέταρτο και να τονίζει "πιάνοντας το δοντάκι του που πονάει από έρωτα":

"Ξαφνικά λοιπόν, όταν κάποιοι οσμίστηκαν την σχέση μας, πέσανε σαν τα μπαρακούντα να βγάλουν το σούπερ ζευγάρι από τα δύο επιτυχημένα καθημερινά σήριαλ, το οποίο μπορεί από πλευράς δημοσίων σχέσεων να είναι πολύ ωραίο και να παίζουμε το ρόλο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί στο χωριό μας αλλά μέχρι να δεις που πάει η σχέση, θέλεις να το προστατεύσεις αυτό το πράγμα.

Για κακή μας τύχη η σχέση πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα στην απαρχή της γνωριμίας μας. Μάλιστα, στις πρόβες που κάναμε τότε για το θέατρο και μέσα από κάποιες φωτογραφίσεις για την παράσταση, τα μέσα πούλησαν τις φωτογραφίες σαν να είμαστε το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης αλλά εμείς που μόλις είχαμε γνωριστεί, δεν είχαμε πρόθεση να κρυφτούμε, αλλά ούτε και να το πουλήσουμε το όλο θέμα".

Και τι να κάνει η Γερμανού με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Έσπευσαν να βοηθήσουν και απηύθυναν έκκληση στην Οικονομάκου να ξανασκεφτεί το χωρισμό με τον Παναγιωτάκη, γιατί τέτοιο χάλι δεν το αντέχουν!

Βα αγαπημένη μου Δημητρούλα, που και οι γόηδες, και οι ζεν πρεμιέ λυγίζουν μπροστά στα βέλη του έρωτα! Κλαψ κλαψ!

Κατερίνα Πατούλια