Θα γίνει πασαρέλα το Σπίτι του Big

21.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, δε θα σου μιλήσω πάλι περί ζήλιας, ψώρας και τα συναφή καθώς κινδυνεύω να γίνω γραφική. Θα σου πω, όμως για την τελευταία αποστολή του Big - αυτή που βάλθηκε να κάνει τα τέκνα του μεγάλους μόδιστρους - η οποία έχει συνεχώς...εκπλήξεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε θα σου μιλήσω πάλι περί ζήλιας, ψώρας και τα συναφή καθώς κινδυνεύω να γίνω γραφική. Θα σου πω, όμως για την τελευταία αποστολή του Big - αυτή που βάλθηκε να κάνει τα τέκνα του μεγάλους μόδιστρους - η οποία έχει συνεχώς...εκπλήξεις. Ο Big, μανούλα στις...πρωτότυπες ιδέες, πήγε και σκέφτηκε να κάνει show στο Σπίτι και συγκεκριμένα σε αυτή την "αλάνα" που λέγεται αυλή, όπου γνωστά μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες "Μιχάλης Ασλάνης & τέκνα Big Brother Φθινόπωρο - Χειμώνας 2002". Το άνωθεν γεγονός έχει ενθουσιάσει τους συμμετέχοντες, όχι γιατί θα δουν λίγο κόσμο - άλλωστε έτσι κέντρο διερχομένων που έχει γίνει το σπίτι σε λίγο θα αποζητούν την ησυχία τους - αλλά γιατί πρώτη φορά θα παρακολουθήσου από κοντά μία επίδειξη μόδας.

Επειδή, δε, θα είναι τα...τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, ο Big αποφάσισε να τους σινιάρει λιγάκι. Έτσι, θα φέρουν κομμωτή, ο οποίος θα προσπαθήσει να κόψει τη γεμάτη ψαλίδα αφάνα του Αλέξανδρου και να περιποιηθεί λιγάκι το αφυδατωμένο μαλλί της Φραντζέσκας. Επίσης, θα έρθει ολόκληρο συνεργείο με μακιγιέρ το οποίο θα πιάσει δουλειά από το πρωί προκειμένου να...ασβεστώσει επιτυχώς την Φραντζέσκα. Αυτή εξάλλου, είναι και η μεγάλη της ανησυχία καθότι της συμβαίνει το εξής μοναδικό φαινόμενο: το μακιγιάζ που κάνει δεν της κρατάει αρκετή ώρα, ενώ μάταια εκείνη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σπάνιο φαινόμενο, βάζοντας το μέικ απ και την πούδρα με το...κιλό. Για το λόγο αυτό θα έρθει ένας άνθρωπος, ειδικευμένος σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ο "φρεσκαράς" προκειμένου να φρεσκάρει όλο το βράδυ τη Φραντζέσκα.

Κατά τα άλλα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το reality από Big Brother να μετονομαστεί σε...Big Λαρούς Μπριτάνικα, μια και κάθε βράδυ τα παιδιά μας εκπλήσσουν με τις...εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που διαθέτουν. Αν και μετά την έξοδο της "πολυδιαβασμένης" Αμαλίας ανησύχησα πως πια δεν θα έχω από που να...φωτιστώ, ήρθε η Φραντζέσκα ως "από μηχανής θεά" να με συγκινήσει με τις γνώσεις της. Έτσι, μόλις χθες το βράδυ έμαθα πως στην Κύπρο δεν υπάρχουν κατσίκες με κέρατα, πρώτον διότι το νησί δεν έχει βουνά και δεύτερον επειδή ο Κύπριος...κατσίκος δεν είναι ατακτούλης! Επίσης, οι κατσίκες και τα πρόβατα είναι το ίδιο και το αυτό, απλά έχουν δύο ονόματα, όπως ο σκύλος και το κουτάβι, η γάτα και το κατσούλι!