Σοφία Καρβέλα: έρχεται η πρώτη κολεξιόν!

09.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η πολυαγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, είναι μεγάλο ταλέντο παιδί μου! Σου λέει είναι τέτοια καλλιτεχνική φλέβα που εκτός από την ηθοποιία που την έχει κερδίσει τώρα φαίνεται να φλερτάρει και με το ρόλο της σχεδιάστριας με εξαιρετικές προοπτικές.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η πολυαγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, είναι μεγάλο ταλέντο παιδί μου! Σου λέει είναι τέτοια καλλιτεχνική φλέβα που εδώ και καιρό φλερτάρει με το ρόλο της σχεδιάστριας ρούχων με εξαιρετικές προοπτικές και σούπερ κριτικές!

Σου λέει παιδί μου ? όπως διαβάζω στην Espresso- ότι έχει και τα εύσημα της διάσημης ενδυματολόγου του "Sex and the city" Πατρίσια Φιλντ αφού είναι δίπλα της για ναμαθαίνει όλα τα μσυτικά, η οποία σε πρόσφατη εμφάνιση της φορούσε ρούχα που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη Σοφία! Κατάλαβες για τι πράγμα μιλάμε; Σου λέει η Σοφία είναι αστέρι μεγάλο ενώ και η Άννα Βίσση φοράει ρούχα της κόρης της στις εμφανίσεις της στην πίστα και καμαρώνει!


Και αν νομίζεις πως θα έχεις την χαρά και την τιμή να δεις σύντομα από κοντά τις κολεξιόν της Σοφίας, τότε λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω. Η Σοφία ως γνωστόν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια και ετοιμάζει με τρέλα την κολεξιόν της που όπως είναι φυσικό θα παρουσιαστεί πρώτα εκεί και μετά θα έρθει το σόου στην Ελλάδα.


Και περί τίνος πρόκειται; Όπως φαίνεται είναι ένα πιο "ψαγμένο" στιλ που φλερτάρει με το εκκεντρικό και αναμένεται το Φεβρουάριο να είναι έτοιμη να μας την παρουσιάσει. Το Σοφάκι που λες έχει αφήσει άφωνες τις fashionistas που την έχουν θεά τους! Και να νομίζες όταν θα πρέπει να δώσεις όλο σου το μισθούλι για να αγοράσεις ένα της κομμάτι όπως όλα δείχνουν οι τιμές θα είναι αρκετά προσιτές!


Είδες χρυσή μου; Μπορεί η ηθοποιία να μην έκατσε όμως όταν υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα και υπομονή όλα μπορούν να γίνουν!

Ελένη Αναστασάκη