Η Μπεζεντάκου "πάτησε" το ΤΡΑΜ!

18.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Στέλλα Μπεζεντάκου. Η εν λόγω δεν έχει αφήσει λεωφορείο - αστικό ή υπεραστικό - που να μην τρακάρει μαζί του, ενώ τελευταία έβαλε στο μάτι το τραμ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Στέλλα Μπεζεντάκου. Η εν λόγω δεν έχει αφήσει λεωφορείο - αστικό ή υπεραστικό - που να μην τρακάρει μαζί του, ενώ τελευταία έβαλε στο μάτι το τραμ και τα κατάφερε... συγκρούστηκε μαζί του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του έκανε υλικές ζημιές και τώρα το ΤΡΑΜ της ζητάει 4 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση. Ιησούς Χριστός νικά και την Στέλλα στους δρόμους σκορπά. Μπρρρρ.

Πριν δύο χρόνια η Μπεζεντάκου είχε τρακάρει στην Εθνική οδό με λεωφορείο που πήγαινε στην Καλαμάτα και τότε για κακή τύχη του «σίφουνα των δρόμων» είχε καταστραφεί ολοσχερώς το ολοκαίνουργιο και πανάκριβο αυτοκίνητό της. Τώρα, με το ΤΡΑΜ κι αφού ο «σίφουνας» έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα τρακαρίσματα, το Μέσο Μεταφοράς βγήκε «χαμένο» από τη σύγκρουση. Η ίδια δεν έχει καταλάβει πως έγινε κι υποστηρίζει πως απλά το ακούμπησε. Μην προσπαθείς να καταλάβεις πως έγινε το ατύχημα. Μείνε στο γεγονός... η Μπεζεντάκου είναι ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το ΤΡΑΜ! Και όχι το ΤΡΑΜ αυτόν.

Έκτοτε, τα Μεσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τα μάλα προσεκτικά, ενώ τρόμος έχει πιάσει τα τρόλεϊ, αφού λογικά είναι η σειρά τους να «τρακάρουν» με την Μπεζεντάκου. Πως; Την γλιτώνουν Μετρό, αεροπλάνα και βαπόρια; Μην είσαι τόσο σίγουρος. «Σίφουνας» είναι αυτός. Πάντως, από τις συγκρούσεις και τα τρακαρίσματα η Στέλλα έχει και τα τυχερά της. Μια φορά τράκαρε με κάποιον και της προέκυψε σχέση ενός χρόνου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]