Ξαναπαντρεύτηκαν οι Μπέκαμ!

18.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποιοι όταν απατάνε τη σύζυγο από τύψεις της προσφέρουν διαμάντια. Άλλοι με μικρότερο μπάτζετ την πηγαίνουν ένα ταξιδάκι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξαναπαντρεύεται την Βικτόρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποιοι όταν απατάνε τη σύζυγο από τύψεις της προσφέρουν διαμάντια. Άλλοι με μικρότερο μπάτζετ την πηγαίνουν ένα ταξιδάκι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξαναπαντρεύεται την Βικτόρια. Την εποχή που η μία μετά την άλλη νταντά και το ένα μετά το άλλο μοντέλο αποκάλυπταν ότι είχαν ερωτικό δεσμό με τον Ντέιβιντ κι όλος ο κόσμος ασχολείτο με το... βερνικωμένο κέρατο της Posh, εκείνος έκανε την κίνηση ματ.

Ζήτησε από την σύζυγο του να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους κι εκείνη εννοείται πως δέχτηκε μετά χαράς. Έτσι, τον Μάρτιο του 2006 το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους σε μία κλειστή και σεμνή τελετή (μόλις 20 άτομα ήταν προσκεκλημένα) που έγινε στο σπίτι τους στο Λονδίνο, το περίφημο «Μπέκιγχαμ». Οι Μπέκαμ κράτησαν γα δύο χρόνια μυστική την τελετή αυτή, αν και φρόντισαν να κάνουν τατουάζ την ημερομηνία.

Την αποκάλυψη έκανε τώρα η Βικτόρια, η οποία και μόνο στη διήγηση ήταν τα μάλα συγκινημένη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η τελετή αυτή ήταν ακόμα πιο συγκινητική και από τον κανονικό γάμο τους. Ήταν μπροστά και τα παιδιά τους. Ε, ήταν και η σκανδαλολογία της εποχής εκείνη, που σου είπε η Βικτόρια: πείτε ο, τι θέλετε, εμένα ξαναπαντρεύτηκε. Και της πρόσφερε διαμάντια, την πήγε και ταξίδι. Ήταν, όμως μεγάλο το κέρατο και για να πει ο Μπεκαμ ότι τη βγάζει μόνο με διαμάντια, δε του έφθανε όλη η παραγωγή του Ζιμπάμπουε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]