"Έξω π... απ' την παράγκα"

30.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το υψηλό επίπεδο του Bar προσπαθεί μάταια να κρατήσει η Μαίρη. Η εν λόγω νέα στη δύσκολη αυτή μυστική αποστολή της δέχεται "πόλεμο" από το ίδιο της το... αίμα, την αδελφή της, η οποία ως φαίνεται δεν είναι και η καλοαναθρεμμένη της οικογένειας Γεώρτση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το υψηλό επίπεδο του Bar προσπαθεί μάταια να κρατήσει η Μαίρη. Η εν λόγω νέα στη δύσκολη αυτή μυστική αποστολή της δέχεται "πόλεμο" από το ίδιο της το... αίμα, την αδελφή της, η οποία ως φαίνεται δεν είναι και η καλοαναθρεμμένη της οικογένειας Γεώρτση. Μόνο εκεί μπορώ να αποδώσω το γεγονός ότι το βράδυ της Δευτέρας ενώ ο Λορέντζο κατέβαινε σαν σταρ της πασαρέλας τη σκάλα, η Μιμή φώναξε το διαχρονικό "Έξω π.... από την παράγκα".

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (μην έρθει ο Τριανταφυλλόπουλος και στήσει απ' έξω μία άλλη δική του κάμερα), η αδελφή Μαίρης δεν εννοούσε την περιβόητη... παράγκα των Μητροπουλαίων, αλλά το...Bar. Τα πανηγύρια για τη Μιμή, όμως, δε σταμάτησαν εκεί, αφού δε μπορούσε να "ξαποστείλει" τον Λορέντζο έτσι απλά. Έτσι, με το "Goodbye" του έδωσε και τη γνωστή ευχή που έχει σχέση με την...τεκνοποίηση (αν είσαι απρόσεχτος), ενώ του κόλλησε κι ένα ρε "μ....α". Η Μαίρη, σαν άκουσε τι σόι "βόθρος" είναι η αδελφή της θύμωσε, όμως οι καλοί τη τρόποι και η αποστολή της στο παιγνίδι, δεν της επέτρεψαν να της πει: "Μιμή βούλωσε το γιατί θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες". Είπε, απλά, ένα "ρε Μιμή δεν θέλω να σε ακούω να λες τέτοια". Αμα ο άνθρωπος έχει τρόπους, ούτε το...αίμα του δεν βρίζει.

Κατά τα άλλα, στο σπίτι ο Ανδρέας μέσα από τις πλάκες του φρόντισε να κάνει πρώτη μούρη τη θεία Σόνια. Η Μαίρη έχει έρθει πολύ κοντά στα εναπομείναντα αγόρια, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας να μην την αφήνει σε ησυχία. Ο Φίλιππος πάλι είναι αυτός που θα πάει στην αποστολή της αναρρίχησης και ο "παππούς" για να εξασφαλίσει ο μικρός την επιτυχία τον άρχισε στις προπονήσεις. Σε περίπτωση, δε, που ο "νέοπας" τα καταφέρει, τα παιδιά θα κάνουν ένα πάρτι στο σπίτι και θα καλέσουν όποιον θέλουν.