Οι πιο σέξι γυναίκες

29.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, σταματημό δεν έχουν οι διακρίσεις, όσον αφορά τα οπίσθια, για τη Τζένιφερ Λοπέζ. Ο, τι διαγωνισμός κι αν διοργανώνεται με θέμα το συγκεκριμένο σημείο του σώματος, η διάσημη αοιδός και ηθοποιός αναδεικνύεται σε μεγάλη θριαμβεύτρια. Το ίδιο ισχύει και για την Κάιλι Μινόγκ, η οποία τα έχει τα...σουξεδάκια της.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Σταματημό δεν έχουν οι διακρίσεις όσον αφορά τα οπίσθια, για τη Τζένιφερ Λοπέζ. Ο, τι διαγωνισμός κι αν διοργανώνεται με θέμα το συγκεκριμένο σημείο του σώματος, η διάσημη αοιδός και ηθοποιός αναδεικνύεται σε μεγάλη θριαμβεύτρια. "Miss best ass of California" να είναι; Η Τζένιφερ πρώτη. "Μις καλύτερα οπίσθια Κολοπετινίτσας"; Πάλι πρώτη. Αυτή τη φορά, ο διαγωνισμός ήταν πιο επίσημος (διοργανώθηκε από γνωστό περιοδικό των Ηνωμένων Πολιτειών) και δεν αναφερόταν αποκλειστικά στα οπίσθια, αλλά στην όλη σέξι εμφάνιση των υποψηφίων.

Πρώτη, λοιπόν, αναδείχθηκε η Λοπεζ, η οποία αν και φρεσκοπαντρεμένη, δεν έχασε τους αμετανόητους φαν της, που τη βλέπουν ως το πιο σέξι θηλυκό ον που κινείται στον πλανήτη γη. Δεύτερη, όχι όμως καταϊδρωμένη, έρχεται η Κάιλι Μινόγκ, η οποία έχει πια αναγορευτεί στις συνειδήσεις των όχι και τόσο... νταρντανογυναικών ως η σημαία τους. Με μπόι μόλις 1.54 πόντους έχει καταφέρει σε κάθε τέτοιο διαγωνισμό να πλασάρεται στην πρώτη τριάδα κι ας λέει η Αννα Βίσση: "Εντάξει, αν και κοντούλα καλή είναι". Πως είπατε Αννούλα μου;

Τρίτη ήρθε η νεαρά Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αν δεν είχε χωρίσει με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και δεν αποκάλυπτε πως η καλή του είναι το ίδιο...παρθένα με τη Μαντόνα, θα απορούσαμε ακόμη για το φαινόμενο. Ένα μικρό, αγνό, άσπιλο και αμόλυντο κορίτσι να το βάζουν σε τέτοιους διαγωνισμούς και να είναι και στις πρώτες. Οι νικήτριες δεν συγκλονίστηκαν κιόλας από τα αποτελέσματα, μια και είναι πια... συνηθισμένες σε τέτοιου είδους επιτυχίες. Απλά, η Τζένιφερ υπενθύμισε στον σύζυγό της Κρις, τι γυναίκα φίρμα παντρεύτηκε. Η Κάιλι "έτριψε" στη μούρη του μοντέλου, πρώην αγαπημένου της, το δημοσίευμα για να δει τι γυναίκα πήγε και απάτησε. Και τέλος, η Μπρίτνεϊ το έδειξε στον Τζάστιν, μπας και αναθεωρήσει και γυρίσει πίσω σε αυτήν, διότι άλλη τέτοια σέξι αγνή κοπέλα δεν θα μάτα ξαναβρεί.