Η Τζούλια...αγόρασε τον αγαπημένο της

29.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, οφείλω να ομολογήσω πως η μοίρα πολλές φορές είναι...unfair και παίζει με τον πόνο των ανθρώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία μετά από τόσες και τόσες σχέσεις, αποφάσισε πως είναι πια καιρός να σοβαρευτεί και να ανοίξει το δικό της σπιτικό με το Ντάνι Μόλντερ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οφείλω να ομολογήσω πως η μοίρα πολλές φορές είναι...unfair και παίζει με τον πόνο των ανθρώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία μετά από τόσες και τόσες σχέσεις, αποφάσισε πως είναι πια καιρός να σοβαρευτεί και να ανοίξει το δικό της σπιτικό με το Ντάνι Μόλντερ. Όπως άλλωστε έχουν κάνει κι άλλες συνάδελφοι και φίλες της. Κι εδώ έρχεται η μοίρα - που σου έλεγα παραπάνω - και της... ρίχνει στο δρόμο της παντρεμένο άνθρωπο. Και σαν μην έφθανε αυτό, η απατημένη σύζυγος είναι μία τσαούσα γυναίκα, η οποία δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Η Τζούλια για να τη βγάλει από τη μέση μπήκε κατευθείαν στο ψητό. "Τόσα δίνω πόσα θες;" Κι εκείνη της είπε "πολλά". Οι προτάσεις έπεσαν σύννεφο και τα νούμερα έφερναν μια παραζάλη. Η κυρία Μόλντερ, όμως, στάθηκε στο ύψος της καθώς δεν ήταν αποφασισμένη να δώσει το διαζύγιο σε τιμή ευκαιρίας για την αντίζηλο. Έτσι, όταν το ποσό έφτασε στα 200 χιλιάδες δολάρια είπε το πολυπόθητο "Ναι". Ούτως ή άλλως τον άνδρα τον είχε χάσει, να το ρισκάρει κι άλλο δεν τη συνέφερε, συμφώνησε, λοιπόν, να χωρίσει και το θέμα έληξε εδώ. Τώρα, απομένουν τα διαδικαστικά μέχρι ο αγαπημένος της Ρόμπερτς μείνει ελεύθερος και να παντρευτεί μαζί της.

Η χαρά του ζευγαριού για τα νέα είναι μεγάλη κι ας στοίχισε στη διάσημη ηθοποιό "ο κούκος αηδόνι". Εξάλλου, τόσα έχει στον τραπεζικό της λογαριασμό, δεν θα της λείψουν. Αυτό της είπαν και τα μελλοντικά πεθερικά της, όταν ήταν στις διαπραγματεύσεις με την αντίζηλο. "Κορίτσι μου, αν αγαπάς το γιο μας, δώστα". Το γεγονός, τώρα ότι σύσσωμο το Χόλιγουντ ασχολείται με Τζούλια που πήγε και...αγόρασε τον καλό της ακριβά και τοις μετρητοίς, ποσώς την ενδιαφέρει. Βλέπεις, η γυναίκα αγάπησε και καίγεται να παντρευτεί (μάλλον θα χτύπησε το βιολογικό της ρολόι με τα βασανιστικό αναπάντητο ερώτημα: εγώ πότε θα γίνω μάνα), οπότε δεκάρα δε δίνει για τη γνώμη των άλλων.