Η Βανδή πήγε γήπεδο

09.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τις... οπαδικές της καταβολές αποφάσισε να δείξει την Τετάρτη η Δέσποινα Βανδή και με μια φίλη της παρέα πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να καμαρώσουν ΑΕΚ και Ντέμη μαζί.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τις... οπαδικές της καταβολές αποφάσισε να δείξει την Τετάρτη η Δέσποινα Βανδή και με μια φίλη της παρέα πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να καμαρώσουν ΑΕΚ και Ντέμη μαζί. Φόρεσε το σπορ της ρούχα: τζιν παντελόνι, τζιν μπουφάν και κόκκινο μπλουζάκι (το χρώμα του πάθους και ουχί του Ολυμπιακού), έβαλε και τα κόκκινα (ως φαίνεται είναι το αγαπημένο της χρώμα) διαστημικά γυαλιά ηλίου και πήγε να φωνάξει με τον λαό: "Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι κ..." και "Ω Ντέμη, Ντέμη". Μάλιστα, ως σωστή οπαδός που είναι, περίμενε στην ουρά για να μπει μέσα, ενώ για να σκοτώσει την ώρα της έπιασε ψιλή κουβεντούλα με τον κόσμο: " Ωραία μέρα σήμερα. Φοβόμουν μη βρέξει. Αλήθεια τι λέτε θα το πάρουμε το Πρωτάθλημα";

Η ΑΕΚ τελικά νίκησε (τον ΠΑΟΚ), όμως δεν πήρε το Πρωτάθλημα. Αυτό, απ' ότι φάνηκε διόλου δεν στεναχώρησε τη Δέσποινα, η οποία μετά το τέλος του ματς κατέβηκε στο Members club να πιει ένα ποτηράκι νερό που είχε κορακιάσει η γυναίκα. Εκεί, της την έπεσαν άνθρωποι της Σκεπαστής, οι οποίοι όταν δεν ακούνε "Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια", τη βρίσκουν μουσικά με το "Ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου". Αν δεν έπαιρναν ένα της αυτόγραφο δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσουν να φύγει. Η Βανδή, ως άξιο τέκνο της ομάδας που είναι, αγόγγυστα υπέγραφε αφιερώσεις: "Στον Μήτσο τον βερέμη Αεκτζή με πολλή αγάπη, Δέσποινα Βανδή".

Η υπογραφή των αυτόγραφων γινόταν Live, όμως η αοιδός δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες. Δεν το καλούσε άλλωστε η στιγμή. Κι εκεί, που τα είχε βρει μια χαρά με τους δημοσιογράφους, τσουπ περνάει ωσάν κομήτης από δίπλα της ο Ντέμης. Η ερωτευμένη γυναίκα κάνει μπαμ και το Δεσποινάκι σαν τον είδε κοκκίνισε, έχασε τα λόγια της κι αμέσως σηκώθηκε να τον ακολουθήσει. Ίσα που πρόλαβε να πει ένα "Καλό καλοκαίρι" στον Τύπο. Ο Νικολαϊδης, που είναι ένας original αντιστάρ, έφευγε λες και τον κυνηγούσαν τίποτε εξαγριωμένοι Ζουλού και η καλή του για να τον φθάσει το έπαιξε Κατερίνα Θάνου στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ. Έξω, πάντως, το ζευγάρι μοίραζε με το κιλό τα αυτόγραφα στους φαν που τους είχαν κυκλώσει. Από δεξιά υπέγραφε ο Ντέμης και από τα αριστερά η Βανδή. Σαν τέλειωσαν και την αποστολή τους αυτή, μπήκαν στο αυτοκίνητο κι έφυγαν για το σπίτι τους, να πάνε να ξεκουραστούν γιατί είχαν ένα δύσκολο απόγευμα. Ειδικά, η αοιδός που λίγο έλειψε να πάθει τενοντίτιδα. Τέτοιο γράψιμο δεν έριξε ούτε στην Έκθεση στις Πανελλήνιες.