Τι συμβαίνει με την Τζούλια...

08.05.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, έχω να σου πω για μια γυναίκα, στην οποία ξέρω ότι έχεις ιδιαίτερη αδυναμία, την Τζούλια Ρόμπερτς. Φήμες την θέλουν να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και μάλιστα με παντρεμένο! Ο μέλλων μπαμπάς, αν ισχύουν αυτά που λέγονται, είναι ο κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ, με τον οποίο η διάσημη ηθοποιός γνωρίστηκε στην ταινία Ocean's Eleven.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

έχω να σου πω για μια γυναίκα, στην οποία ξέρω ότι έχεις ιδιαίτερη αδυναμία, την Τζούλια Ρόμπερτς. Φήμες την θέλουν να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και μάλιστα με παντρεμένο! Ο ευτυχής (ή μήπως ατυχής) μέλλων μπαμπάς, αν ισχύουν αυτά που λέγονται, είναι ο κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ, με τον οποίο η διάσημη ηθοποιός γνωρίστηκε στην ταινία Ocean's Eleven. Βέβαια, δεν μπορώ με σιγουριά να γνωρίζω τίποτα, γιατί κανείς δεν ξέρει από κάποια πηγή τι έχει συμβεί. Απλώς, την είδαν με αρκετά φουσκωμένη την κοιλίτσα της σε πολυσύχναστο δρόμο του Λος 'Αντζελες.

Τώρα αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι έχει παχύνει ή ότι μόλις είχε φάει η κοπέλα, οπότε δεν αποτελεί βάσιμο επιχείρημα για την είδηση. Αυτό όμως που έντονα κυκλοφορεί ως γεγονός, είναι ότι η Τζούλια προσέφερε στην κυρία Μόντερ εκατό χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να δώσει στον Ντάνι το πολυπόθητο διαζύγιο, κάτι που εξόργισε τη νόμιμη σύζυγο! 'Ολα αυτά, λίγες μόνο εβδομάδες αφ' ότου ο Μπέντζαμιν Μπρατ παντρεύτηκε την καλή του... Λες να ισχύει αυτό που όλοι λένε, ότι την πείραξε τόσο που έχει ''τρελαθεί''; Δεν ξέρω, πάντως αν είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη κατάσταση, όπως φημολογείται, θα το μάθουμε σύντομα με τον ερχομό του βρέφους! Το σίγουρο είναι πως, αν της μοιάσει, θα κάψει καρδιές...