Η αγριάδα του Συσσοβίτη

08.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, κόκκινο πανί έχει γίνει για τους φωτογράφους όλης της χώρας ο Αλέκος Συσσοβίτης, μετά από το επεισόδιο που είχε με τρεις συναδέλφους τους στη Μύκονο την Ανάσταση. Ο Αλέκος το βράδυ εκείνο μετά της νέας του όπως λένε αγαπημένης, Αλέκας Καμηλά είχαν πάει στην εκκλησία
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Κόκκινο πανί έχει γίνει για τους φωτογράφους όλης της χώρας ο Αλέκος Συσσοβίτης, μετά από το επεισόδιο που είχε με τρεις συναδέλφους τους στη Μύκονο την Ανάσταση. Ο Αλέκος το βράδυ εκείνο μετά της συνονόματης του και όπως λένε οι καλές γλώσσες νέας του αγαπημένης, Αλέκας Καμηλά είχαν πάει στην εκκλησία να κάψουν τις λαμπάδες και να ακούσουν το "Χριστός Ανέστη". Εκεί βρίσκονταν και αρκετοί φωτογράφοι, οι οποίοι πήγαν τις ημέρες του Πάσχα στο εν λόγω νησί, προκειμένου να απαθανατίσουν τους celebrities της χώρας σε στιγμές πλήρης κατάνυξης.

Για το λόγο αυτό, όταν αντίκρισαν το ζευγάρι Καμηλά - Συσσοβίτη σήκωσαν τις κάμερες τους για να απαθανατίσουν τις στιγμές. Εξάλλου, το ίδιο έκαναν και με άλλους επώνυμους, οι οποίοι μάλιστα έπαιρναν και τις ανάλογες πόζες, προκειμένου να βγει καλό το αποτέλεσμα. Έλα, όμως, που το "νεοσύστατο" ζευγάρι δεν είχε την ίδια άποψη και αντίδραση. Η Αλέκα, αν και η φωτογραφική μηχανή είναι η καλύτερη της φίλη λόγω δουλειάς, σαν είδε την Canon να σηκώνεται ... αφήνιασε. "Αχ, Αλέκο κάνε κάτι. Μην τους αφήσεις να με βγάλουν φωτογραφία. Please please please" φέρεται να είπε στον συνοδό της κι αυτός ως σωστός άνδρας, ιππότης που είναι της πρόσφερε βοήθεια.

Πήγε κι αφού είπε δυο τρία άγρια φωνήεντα στους φωτογράφους ήρθε μαζί τους στα χέρια. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, οι απώλειες είναι σίγουρες. Έτσι κι εδώ, "θύματα" έπεσαν οι μηχανές τις οποίες ο Αλέκος έσπασε ωσάν να ήταν από εκείνες τις παιδικές που παίρνουμε στα πανηγύρια. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, όμως οι παπαράτσι δεν θα αφήσουν εκεί το θέμα. Όσον αφορά τώρα στα δύο παιδιά, οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν ζευγάρι. Μιλάμε για έρωτα σφοδρό, βαρύ κι ασήκωτο που τους χτύπησε κατακούτελα το βράδυ των "Μουσικών Βραβείων Αρίων" του Mega. Τότε, ο ηθοποιός σαν είδε την Αλέκα με το σιθρού φόρεμα και το στήθος έξω, είχε απευθείας σύνδεση με τον έρωτα. "Έλα Αλέκο. Τη βλέπεις εκείνη με το στήθος που βγάζει μάτι; Η Αλέκα είναι η Καμηλά και έχει ανάγκη από ένα τρυφερό αγόρι".

Βλέπεις, το γνωστό μοντέλο δεν έχει κλείσει δύο μήνες χωρισμένη από τον Βασίλη Πονηράκη και το μόνο που ζητούσε ήταν ένα άνδρα σοβαρό να μπορέσει να πνίξει τον πόνο της. Ο Συσσοβίτης ήταν ο πλέον κατάλληλος, αφού ήταν μόνος εδώ και μήνες και το μόνο που ζητούσε ήταν μία σωστή κοπέλα με την οποία θα ενώσουν τις μοναξιές τους. Το "προξενιό" έγινε το ίδιο κιόλας βράδυ, στο πάρτι που διοργάνωσε το Mega, όπου οι δυο τους δεν ξεκόλλησαν λεπτό.