Έξω από το Bar η Κατερίνα

08.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένα κορίτσι βρήκε να δείξει τα στοργικά του αισθήματα ο αιμοβόρος του Bar, Αρης και ο κόσμος πήγε και το έδιωξε. Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία το βράδυ της Δευτέρας πήρε τον δρόμο για το σπίτι της, με ποσοστό 78%, έναντι 22% που συγκέντρωσε ο Φίλιππος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα κορίτσι βρήκε να δείξει τα στοργικά του αισθήματα ο αιμοβόρος του Bar, Αρης και ο κόσμος πήγε και το έδιωξε. Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία το βράδυ της Δευτέρας πήρε τον δρόμο για το σπίτι της, με ποσοστό 78% έναντι 22% που συγκέντρωσε ο Φίλιππος. Ο μικρός τη σκαπούλαρε για δεύτερη φορά και αναδεικνύεται πια σε σκληρό καρύδι δίπλα στα ονόματα της Μαίρης και του Γιώργου. Τα μαντάτα ότι το βλαστάρι τους φεύγει από το παιγνίδι πανηγύρισαν σε έξαλλους ρυθμούς η οικογένεια της Κατερινιώς, η οποία εξ αρχής ήταν αντίθετη στη συμμετοχή της μικρής. "Τι θα πει η κοινωνία; Τι θα πει η θεία Ορτανσία και ο παππούς Χαράλαμπος σαν μάθουν ότι η κόρη μας πηγαίνει σε εξώλης και προώλης παιγνίδια;" είπε η μάνα κι άρχισε να προσεύχεται να φύγει νωρίς από εκεί.

Οι προσευχές της εισακούστηκαν, μαζί και αυτές του αγαπημένου της Κατερίνας, ο οποίος σαν έβλεπε τον Αρη να λιμπίζεται την καλή του τόσο φούντωνε. Ειδικά, στο σημείο που η παραγωγή έπαιξε σε βίντεο τα "best of καμακιού του Αρη" με πολύ κόπο κρατήθηκε να μην ανέβει στη σκηνή και τα κάνει λαμπόγιαλο. Και δεν έφτανε αυτό, έπαιξε κι ένα βιντεάκι με τον Φίλιππο, του οποίου ξύπνησε μέσα ο...ταύρος σαν είδε για πρώτη φορά την Κατερίνα. Αυτά είδε ο άνθρωπος κι όταν άκουσε δια στόματος Μίλτου "βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι από το παιγνίδι φεύγει η Κατερίνα" έπεσε στα γόνατα και ωσάν... κολλημένος με τον Αλλάχ μουσουλμάνος άρχισε να προσεύχεται για το καλό που τον βρήκε.

Στο Live για μία ακόμη φορά ο Μίλτος προβληματίστηκε με το περιβόητο πια χαρτάκι καθώς οι κόρες Μαίρη και Γιώτα έλεγαν και ξανάλεγαν και άκρη ο δύσμοιρος δεν έβγαζε. Ασε που παρενέβη και ο Αρης σε ρόλο "εγώ τα ξέρω όλα" κι άρχισε να τη λέει στη Μαίρη. Αυτή αποκάλυψε πως όλη η αλήθεια περικλείεται σε ένα γράμμα που έστειλε στην Κατερίνα Κωλέτση προκειμένου να το διαβάσει στην εκπομπή της και αν είναι δυνατόν, ως ειδικός για θέματα επί του bar που είναι η Κατερίνα, να της δώσει μια λύση.