Το Πάσχα των επωνύμων

07.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το αρνάκι γάλακτος και τη σούβλα παραμάσχαλα πήραν πολλοί celebrities κι έφυγαν από το κλεινόν άστυ με γοργά πηδηματάκια. Οι περισσότεροι έριξαν βόλι (που αλλού;) στη Μύκονο, έναν τόπο που ενδείκνυται για το ψήσιμο του οβελία και όχι μόνο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το αρνάκι γάλακτος και τη σούβλα παραμάσχαλα πήραν πολλοί celebrities κι έφυγαν από το κλεινόν άστυ με γοργά πηδηματάκια. Οι περισσότεροι έριξαν βόλι (που αλλού;) στη Μύκονο, έναν τόπο που ενδείκνυται για το ψήσιμο του οβελία και όχι μόνο. Εκεί, λοιπόν, είπαν το "Χριστός Ανέστη" η Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο Αλέξης Κούγιας με την Εύη Βατίδου και το βλαστάρι τους και η Κατερίνα με τον Βαγγέλη Μπέη, οι οποίοι προτίμησαν τις περισσότερες ώρες να την βγάλουν σπίτι τους. Στη Μύκονο βρέθηκε και η εγκυμονούσα Βάνα Μπάρμπα, της οποίας μπορεί να της τη σπάει το Πάσχα γιατί είναι...εβραϊκό έθιμο, δε νιώθει όμως το ίδιο για το εν λόγω νησί, μια και αυτό είναι καθαρά ντόπιο έθιμο.

Στην Κέρκυρα βρέθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος συν γυναιξί και τέκνου. Μάλιστα, εκεί έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση η μικρή "Βοσκοπούλα", η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Τόλης και η ’ντζελα σούβλισαν το αρνί με την οικογένεια Γκερέκου, ενώ ο αοιδός πιστός στις παραδόσεις έσπασε τη στάμνα με τέτοια χάρη που τύφλα να χε η Βασιλειάδου στη "Θεία από το Σικάγο". Στην Κέρκυρα πήγε και η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μπορεί να μην διαθέτει εκεί κατοικία, βρήκε όμως ένα κεραμίδι σε σπίτι φίλων της. Η Αννα Βίσση μετά του αγαπημένου της Κώστα Φραγκολιά πήγαν πρώτα στο Λονδίνο και μετά στη Σαντορίνη, όπου κι έκαναν Ανάσταση.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης, λόγω φόρτου εργασίας παρέμειναν στην Αθήνα, όπου έκαναν Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης. Την Κυριακή σούβλισαν το αρνάκι τους στο καινούργιο σπίτι τους στη Φιλοθέη, με τους γονείς του Ντέμη, οι οποίοι ήρθαν από την Αλεξανδρούπολη για να γιορτάσουν με τα παιδιά. Ο Σάκης Ρουβάς φέτος αντί οβελία και κοκκινέλι προτίμησε να φαει αστακό και να πιει μια Ντον Περνιον σε ακριβό ρεστοράν του Μονακό, όπου και κατέλυσε για τις ημέρες του Πάσχα. Στην παρέα του εκτός από τον Ηλία Ψινάκη, ήσαν κι επιφανείς παράγοντες δισκογραφικών εταιρειών της Γαλλίας.