Το Πάσχα των Big

07.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, μία παγκόσμια πρωτοτυπία κρατά από την Κυριακή του Πάσχα ο "Έλληνας" Big. Γνωρίζοντας την ιδιάζουσα σημασία του σουβλίσματος του οβελία, του τσουγκρίσματος των αυγών, αλλά και το μήνυμα της αγάπης των ημερών αυτών αποφάσισε να επαναφέρει από τον...άλλον κόσμο τους αποχωρήσαντες του Σπιτιού.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Μία παγκόσμια πρωτοτυπία κρατά από την Κυριακή του Πάσχα ο "Έλληνας" Big. Γνωρίζοντας την ιδιάζουσα σημασία του σουβλίσματος του οβελία, του τσουγκρίσματος των αυγών και των χορευτικών επιδόσεων σε ρυθμούς "Ίτια, ιτιά λουλουδιασμένη" και "Το παπάκι πάει στην ποταμιά", αλλά και το μήνυμα της αγάπης των ημερών αυτών, αποφάσισε να επαναφέρει από τον...άλλον κόσμο τους αποχωρήσαντες του Σπιτιού. Το ραντεβού δόθηκε το μεσημέρι της Λαμπρής και κράτησε μέχρι το απόγευμα (μη συνηθίσουν κιόλας). Μάλιστα, ο Big ήταν τόσο καλός που επέτρεψε την είσοδο ακόμη και στον Πάνο, ο οποίος κρατά ένα παγκόσμιο ρεκόρ: έχει περάσει το κατώφλι του Σπιτιού τρεις φορές. Και American bar να ήταν, τόσες φορές δεν θα μπαινόβγαινε.

Πάντως, οι ώρες αυτές ήταν εποικοδομητικές για τον πάλαι ποτέ "Καίσαρα", ο οποίος κατά το...ο λύκος και αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του, επιδόθηκε στο προσφιλές του σπορ, αυτό της ρουφιανιάς. Πήρε, λοιπόν, τον Γιώργο στο δωμάτιο, του εξήγησε τα περί στρατηγικής και του έβγαλε το καπέλο επειδή αυτουνού δεν του έκοψε να ακολουθήσει την τακτική του και να τσεπώσει τα μύρια. Στη συνέχεια κατίνεψαν την Κλειώ και πόσο πολύ χάρηκε ο Πανούλης όταν άκουσε τον Κώστα να μιλάει για τη Λουκία, ενώ όταν εξάντλησαν το θέμα πέρασαν σε πιο ουσιαστικά, όπως ο Παναγιώτης. Τον έθαψε για τα καλά και δήλωσε πως σαν βγει θα μετανιώσει για τις ψήφους που του έδωσε και στο αμέσως επόμενο πλάνο τον αγκάλιαζε προσφωνώντας τον "αδελφέ". Εντάξει και ο Κάιν αδελφό τον είχε τον ’βελ.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν η Κλειώ με τον Κώστα, οι οποίοι έκαναν μία απόπειρα να λύσουν τα προσωπικά τους. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες και τους κουβάδες με δάκρυα που έχυσαν και οι δύο, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Εκεί, δηλαδή, που η Κλειώ είπε: "Εντάξει, το κατάφερα το τεκνό", τσουπ το βράδυ στο live μιλάει στο τηλέφωνο με τη Λουκία και της λεει με δάκρυα στα μάτια για λουλούδια, αγάπες και...πράσινα άλογα. Η Κλειώ με πολύ κόπο συγκρατήθηκε να μη φωνάξει "φέρτε μου Soti να αρχίσει τα καψουροτράγουδα να κόψω τις φλέβες μου γιατί το τεκνό που αγαπώ θέλει μιαν άλλη".