Ποια συμβουλεύτηκε ο Λάτσιος για να πάει στο Dancing;

12.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν πέσει όλοι πάνω στον Γιάννη Λάτσιο και είναι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν. Τι φοβούνται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν πέσει όλοι πάνω στον Γιάννη Λάτσιο και είναι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν. Τι φοβούνται οι «Ράδιο Αρβύλα», οι Καραμεροχαριτάτοι και ο Θέμος Αναστασιάδης που δεν αφήνουν τον διευθυντή τους σε χλωρό κλαρί; Μήπως τους πάρει του χρόνου τη θέση; Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα είχαμε γεμίσει με... Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάρει πιο πατριωτικά το θέμα με τον Λάτσιο.

Και μη μασάς από το δίδυμο που λέει ότι κάνει σάτιρα. Γιατί στη σάτιρα γελάς. Στα αστεία των Καραμεροχαριτάτων ακόμη και να προσπαθήσεις σκληρά, δεν γελάς. Sorry παιδιά, αλλά με το «τρελό διευθυντικό αγόρι» του Αντώνη Κανάκη γελώ περισσότερο. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας ο διευθυντής/κριτής απέκτησε ένα νέο (κατά κάποιο τρόπο) μέτωπο... την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η «Τάτι» είχε πάει καλεσμένη στους ΚαραμεροΧαριτάτους κι εκεί αποκάλυψε ότι ο Λάτσιος πριν δεχτεί να πάει στο παιγνίδι, ζήτησε τη γνώμη της! Μιλούσαν δηλαδή στο τηλέφωνο, της είπε για την πρόταση που έχει και ρώτησε τη γνώμη της. Άτιμο διαζύγιο τι κάνεις. Σε άλλη περίπτωση, ο Λάτσιος θα είχε ζητήσει τη γνώμη της Ελένης και κανείς δεν θα ήξερε γι’ αυτό. Τώρα ρώτησε την Τατιάνα κι εκείνη τον έκανε βούκινο.

Γιατί βλέπεις, η Στεφανίδου ήταν αρνητική στην ιδέα αυτή, αφού θεωρεί ότι τα στελέχη του καναλιού δεν πρέπει να βγαίνουν μπροστά από τις κάμερες, αλλά να παραμένουν πίσω από αυτές και να δουλεύουν αποτελεσματικά. Τού είπε, όμως, ότι αυτή την περίοδο το όνομα του πουλάει και μία ενδεχόμενη συμμετοχή θα ανέβαζε τα νούμερα της εκπομπής. Και ο διευθυντής Λάτσιος από όσα του είπε η «Τάτι» κράτησε το τελευταίο, αφού όπως είπε εκείνη «Το έκανε για να στηρίξει το πρόγραμμα»! Για να μην σου αναφέρω τη δήλωση Λάτσιου: "Δεν έχω και πολλά να κάνω τα βράδια της Κυριακής"!!! Εδώ σε αφήνω γιατί ένας κόμπος έκατσε στο λαιμό μου.