Τι θα κάνουμε χωρίς Πιπιλή;

12.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν με πιάσεις από τη μύτη, θα σκάσω. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι η Φωτεινή Πιπιλή αποτελεί παρελθόν από το Dancing with the stars. Εκεί, που βρήκα πώς θα περνάω τα βαρετά κυριακάτικα βράδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν με πιάσεις από τη μύτη, θα σκάσω. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι η Φωτεινή Πιπιλή αποτελεί παρελθόν από το Dancing with the stars. Εκεί, που βρήκα πώς θα περνάω τα βαρετά κυριακάτικα βράδια, παρακολουθώντας την Πιπιλή να χορεύει, εκείνη έφυγε από το παιγνίδι! Και βρες μου εσύ, έναν λόγο να παρακολουθήσω ξανά το εν λόγω παιγνίδι.

Για τον Γιάννη Λάτσιο σε ρόλο κριτή; Οι μόνοι που έχουν ενδιαφέρον είναι η Ελένη Μενεγάκη και οι παρουσιαστές του καναλιού, τους οποίους ο διευθυντής δεν προλαβαίνει σε κακίες. Πήγε ο άνθρωπος σε μία ρημάδο κριτική επιτροπή, όπως κι άλλα στελέχη του καναλιού και πίσω οι υφιστάμενοι άνοιγαν το ένα μέτωπο μετά το άλλο. «Ράδιο Αρβύλα», Θέμος Αναστασιάδης, ΚαραμεροΧαριτάτοι, Τατιάνα Στεφανίδου. Πού να φανταζόταν ότι έκρυβε στον κόρφο του τόσους επαναστάτες Ποπολάρους!

Στο θέμα μας. Για ποιον άλλον να δω το Dancing; Για τον Κώστα Σόμμερ, που για να πάρει μπρος και να κουνηθεί πρέπει να του βάλεις απέναντι κροκόδειλο να τον κυνηγάει; Για την Ευγενία Μανωλίδου; Ωχ Θεέ μου, Θεέ μου. Μπορεί να πει κάποιος στην μπουμπουκα ότι δεν δίνει Πανελλήνιες; Και ο νικητής δε παίρνει υποτροφία; Γιατί στο τέλος την βλέπω να σηκώνει το χέρι και να λέει στον Λάτσιο: «κύριε, κύριε». Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσα να το δω για την Ζέτα Μακρυπούλια, ειδικά μετά το χθεσινό ντύσιμο/γδύσιμο. Τι ντεκολτέ ήταν αυτό; Έπαιρνε πλάνο ο σκηνοθέτης κι έτρεμε το χέρι του. Πού να εστιάσει ο επαγγελματίας; Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις η Ζέτα να ζητήσει ο σκηνοθέτης βαρέα ένσημα!