Ξανάσμιξαν τα αηδονάκια

29.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά από δύο εβδομάδες αναγκαστικού χωρισμού τα αηδονάκια του Big ξανάσμιξαν. Ο λόγος για τη Μελίνα και τον Πάνο, οι οποίοι από το βράδυ της Κυριακής και με τις ευλογίες του Ανδρέα είναι και πάλι μαζί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από δύο εβδομάδες αναγκαστικού χωρισμού τα αηδονάκια του Big ξανάσμιξαν. Ο λόγος για τη Μελίνα και τον Πάνο, οι οποίοι από το βράδυ της Κυριακής και με τις ευλογίες του Ανδρέα είναι και πάλι μαζί. Η "τσαρίνα" όπως κατάλαβες ήταν αυτή που πήρε πόδι από το Σπίτι, συγκεντρώνοντας το ποσοστό 53% έναντι των άλλων δύο, Νίκου και Αλέξανδρου.
Σε διαφορετική περίπτωση, η αποχώρησή της θα συνοδευόταν με κλαυθμούς, οδυρμούς, τράβηγμα των μαλλιών και σκίσιμο των ρούχων, όμως τώρα η Μελίνα μόνο που δεν χοροπήδησε φωνάζοντας "Γιουπι γιουπι για, σας έρχομαι παιδιά", εννοώντας βεβαίως τη Ζωή και τον Πάνο. Και οι υπόλοιποι, όμως, δάκρυ δεν έχυσαν για την αποχωρήσασα καθώς σου λένε: "Και που είναι μέσα μόνο τον Πάνο σκέφτεται.
Ας πάει να τον βρει να ησυχάσει κι αυτός, διότι την επόμενη φορά που θα μπει στο σπίτι δεν τη γλιτώνει την ανταλλαγή πυρών με την παραγωγή". Έξω, την Μελίνα προϋπάντησε η Ζωή, η οποία εκτελεί χρέη κουμπάρας στο ζευγάρι και κάποιοι συγγενείς της. Τη συζήτηση με τον Ανδρέα να σου πω δεν την ευχαριστήθηκα, διότι για πρώτη φορά, μετά από δύο Big, ήταν μικρή σε διάρκεια. Βλέπεις, μετά είχε Βανδή κι έπρεπε να τελειώσει η σύνδεση. Σε αυτή τη λίγη ώρα, ο Ανδρέας και με το τσιγκέλι που προσπάθησε να της βγάλει μια κουβέντα, δεν κατάφερε τίποτε και προκειμένου να τα "πάρει κρανίο" την έστειλε στον Πάνο.

Εδώ θέλω να σημειώσω κάτι. Λίγο πριν τις διαφημίσεις ο πάλαι ποτέ "Φρόιντ" της ελληνικής τηλεόρασης (μετά τη Μελίνα και τον Πάνο οφείλει ως ευσυνείδητος επιστήμονας που είναι να σκίσει τα πτυχία του) είπε πως ο Big άμα του τη σπάσεις γίνεται πολύ κακός άνθρωπος και ο "Καίσαρας" την περασμένη Πέμπτη του την έσπασε... αγρίως. Έτσι, για τιμωρία δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο στούντιο.

Μετά τις διαφημίσεις ο Ανδρέας καθησύχασε τη Μελίνα που έψαχνε σε όλες τις γωνίες τον καλό της λες και ήταν η κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα, λέγοντας πως η παραγωγή σέβεται τον έρωτα τους, γι αυτό και θα τους αφήσει μόνους έξω. Και πράγματι Σωτήρη μου, οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απόλυτα σεβάσμιες. Η "καλωδιομένη" Μελίνα πήγε να συναντήσει μέσα στο αυτοκίνητο τον Πάνο που την περίμενε με το μικρόφωνο ανά στέρνο. Προσπάθησαν εκεί να πουν δυο ερωτόλογα και πάτησαν γκάζι να φύγουν. Γκάζι τρόπος του λέγειν αφού δίπλα τους έτρεχε ένα "καμερόνι" για να απαθανατίσει τις στιγμές του μεγάλου αυτού ειδυλλίου.

Δήμητρα Ζάρκου