Tα σχήματα του χειμώνα

26.04.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, ακόμα δεν τελείωσαν οι παραστάσεις στα βραδινά μαγαζιά της πόλης, και οι καλλιτέχνες - όπως είναι φυσικό - ετοιμάζονται για τις καινούργιες τους συνεργασίες. 'Αλλωστε, πλησιάζει καλοκαίρι, κατά το οποίο οι περισσότερες συμφωνίες πρέπει να έχουν γίνει.
Αγαπημένε μου Θανούλη,

ακόμα δεν τελείωσαν οι παραστάσεις στα βραδινά μαγαζιά της πόλης, και οι καλλιτέχνες - όπως είναι φυσικό - ετοιμάζονται για τις καινούργιες τους συνεργασίες. 'Αλλωστε, πλησιάζει καλοκαίρι, κατά το οποίο οι περισσότερες συμφωνίες πρέπει να έχουν γίνει. Επειδή λοιπόν ξέρω πόσο μεγάλος λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης είσαι - και δη των ελληνικών ζωντανών μουσικών σκηνών - εγώ είμαι εδώ για να σε ενημερώσω για τις επικείμενες συμφωνίες, τουλάχιστον για αυτές που συζητώνται... Δώσε βάση...

Ρέμος - Βανδή: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες περί του συγκεκριμένου ζευγαριού (επί σκηνής, βέβαια, γιατί είναι και τα δύο δεσμευμένα παιδιά) οργιάζουν. Είναι όμως η μοναδική που δεν πρόκειται απλά και μόνο για φήμες, καθώς οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις, από τις οποίες έχουν καταλήξει στο ότι θέλουν πολύ να δουλέψουν μαζί. Το πρόβλημα, άλλωστε, πάντα ήταν ότι ο μεν Αντώνης είχε μόνιμο... δεσμό με τον κ.Παπαθεοχάρη και το Διογένη, ενώ η Δέσποινα με τον Ηλία Μαροσούλη και το Rex, οπότε, εφόσον δεν έβρισκαν κοινή ''στέγη'', δεν μπορούσαν να συνεργαστούν. Φαίνεται όμως πως, όπως πάντα οι γυναίκες παρασύρουν τους άντρες, έτσι και τώρα ο Αντώνης τείνει προς υποχώρηση... Τίποτα, βέβαια, δεν είναι ακόμη σίγουρο, απλά και ο Ρέμος μπορεί να έχει κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια τώρα και να θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, σε στυλ show... Μπορεί βέβαια αυτό να γίνει στον χώρο του Diogenis Studio... Ελπίζουμε μόνο να μην τον δούμε να πετάει... Αυτό το δίδυμο, Θανούλη μου, θεωρώ ότι θα είναι το πιο super από όλα [Αντώνης και Δέσποινα είναι τα καλυτερότερά μας], όμως πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά ο Αντώνης πριν κάνει το βήμα, μια που η παρουσία του στο Διογένη αποτελεί σταθερή -πλέον- αξία στον κόσμο της νύχτας!

Πάριος - Γαρμπή: Την ώρα που ο Ρέμος σκέφτεται την αποχώρηση, έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για υπογραφή -προ ημερών- της Καίτης Γαρμπή με το Diogenis και τον κ. Παπαθεοχάρη. Εκεί, λένε, θα υπάρξει συνεργασία με τον μετρ του τραγουδιού Γιάννη Πάριο, ο οποίος φαίνεται να έχει πολλές ακόμα δυνάμεις, πριν εγκαταλείψει τον κόσμο της νύχτας. 'Ιδομεν...

Βίσση - Ρουβάς: Μια συνεργασία που έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν, ο Σάκης Ρουβάς και η 'Αννα Βίσση, εκ των πραγμάτων δύο άκρως εντυπωσιακοί ''showmen'', καλούνται να ξανατραγουδήσουν μαζί. Η στέγη τους θα είναι μάλλον το ''Γκάζι'' (και αυτό του Ηλία Μαροσούλη), αλλά υπογραφές όπως σου είπα δεν έχουν μπει ακόμα. Η 'Αννα Βίσση αποφάσισε να επανέλθει δριμύτερη στο τραγούδι, ύστερα από την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην υποκριτική, και να εντυπωσιάσει και πάλι!


Τώρα, Θανούλη, τι θα γίνει και τι όχι δεν το ξέρω καθόλου, άλλωστε πρόκειται για περίοδο συζητήσεων και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τίθεται επί τάπητος κάθε δυνατή επιλογή. Ελπίζουμε να καταλήξουν, όλοι τους, σε σωστούς συνδυασμούς, για να γεμίσουν οι νύχτες μας με χρώμα και πολύ - πολύ τραγούδι!