Η επιστροφή του Αρη

29.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, το καθαρόαιμο αρσενικό, ο πιο αιμοβόρος άνδρας που πέρασε ποτέ από το Bar, ο Αρης επέστρεψε πάλι. Το μεγάλο back έγινε το πρωί του Σαββάτου και τα εναπομείναντα κορίτσια του σπιτιού σαν τον είδαν αντέδρασαν όπως κάθε γυναίκα που βλέπει μπροστά της...85 κιλά ανδρίλα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


το καθαρόαιμο αρσενικό, ο πιο αιμοβόρος άνδρας που πέρασε ποτέ από το Bar, ο Αρης επέστρεψε πάλι. Το μεγάλο back έγινε το πρωί του Σαββάτου και τα εναπομείναντα κορίτσια του σπιτιού σαν τον είδαν αντέδρασαν όπως κάθε γυναίκα που βλέπει μπροστά της...85 κιλά ανδρίλα.
Η χαρά ήταν μεγάλη και για τους άνδρες, οι οποίοι αν και γύρισαν κατάκοποι από την αποστολή, φρόντισαν να καλοσωρίσουν τον "παλιό". Ο Αρης αρχικά λόγω τρακ έμοιαζε με "νέοπα" στους αλεξιπτωτιστές, γρήγορα όμως πήρε το κολάι κι έδειξε τις...αρχηγικές του καταβολές.

Το βράδυ για παράδειγμα, έβαλε χέρι στα αγόρια επειδή άργησαν να κατέβουν στο μαγαζί, ενώ αυτοχρίστηκε για μία εβδομάδα "Leader" μπας και βάλει μία τάξη. ’σε, που αυτό ήταν και το αποθημένο του από μικρό παιδί. Επίσης, ως... άνθρωπος που πήγε στον άλλον κόσμο και γύρισε, συμβουλεύει τα παιδιά για το τι πρέπει να λένε, να κάνουν, πως να συμπεριφέρονται και τα λοιπά.
Αυτές που χάρηκαν πιο πολύ την επιστροφή του είναι η Κρίστα και η Μαίρη, με την οποία τελευταία τα έχει βάλει ο Λορέντζο. Η Μαίρη που λες, σαν είδε τον αιμοβόρο, θεώρησε πως θα μπει λίγη χαρά στο σπίτι κι αυτό τσάντισε τον "Λορι", του οποίου τόσον καιρό έχει στεγνώσει το σάλιο με το "Τι λες τώρα". ’σε, που σκέφτεται να βγάλει βιβλίο "Θέλετε να είστε in; Πείτε τις ατάκες του Λορέντζου"
. Κατά τα άλλα, το βράδυ της Δευτέρας πλησιάζει και μαζί του και η "καταραμένη ώρα" της αποχώρησης. Υποψήφιοι είναι ο Γιώργος και η Κρίστα, η οποία κάποτε είχε δώσει την αρνητική στον Φίλιππα, επειδή αν τύχαινε να είναι ο Γιώργος υποψήφιος κι έφευγε, αυτή θα...αυτοκτονούσε! Απόψε;

Δήμητρα Ζάρκου