Η Πάρις σε κλαμπ για λεσβίες!

30.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο σκάνδαλο ή αταξία της Πάρις Χίλτον, αλλά φευ η διάσημη κληρονόμος και party animal ποτέ δεν θα μας άφηνε... ατάιστους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο σκάνδαλο ή αταξία της Πάρις Χίλτον, αλλά φευ η διάσημη κληρονόμος και party animal ποτέ δεν θα μας άφηνε... ατάιστους. Και μπορεί όλο αυτό τον καιρό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων η Μπρίτνεϊ Σπιαρς με τα σκάνδαλα της, η Πάρις είπε να κλέψει λίγη από τη «δόξα» της πρώην κολλητής της.

Έχει βουίξει ο τόπος στο Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες, μετά τη βραδινή έξοδο της Χίλτον σε κλαμπ για λεσβίες στο Λος Άντζελες και όλοι αναρωτιούνται τώρα, αν το party animal είπε να το... γυρίσει. Βλέπεις, η Πάρις στην έξοδο αυτή ήταν μαζί με μία φίλη της, με την οποία όλο το βράδυ ήταν πολύ κοντά και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μόνο απλές φίλες δεν θύμιζαν με τη διαχυτικότητα που υπήρχε μεταξύ τους.

Μάλιστα, όταν βγήκαν από το κλαμπ ήταν πιασμένες από το χέρι, ενώ η Χίλτον ψιθύριζε κάτι στη φίλη της, προφανώς αστείο, αφού αυτή λύθηκε στα γέλια. Χο, χο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρις επισκέπτεται το συγκεκριμένο κλαμπ. Έχει πάει άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα κι αυτό μόνο «περίεργο» φαίνεται. Άσε, που λένε ότι τον καιρό που έκανε παρέα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αυτή της έδειχνε κασέτες με ερωτικές περιπτύξεις της με γυναίκες, πράγμα που προκαλούσε το ενδιαφέρον της Πάρις. Μάλιστα. Καιρός είναι να πούνε ότι η Σπιαρς «παρέσυρε» την άβγαλτη Χιλτον!