Φτυστή ο Μάκης η μικρή!

29.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φτυστή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι η δεύτερη κόρη του και φαντάζομαι τι χαρά θα έχει πάρει ο γνωστός παρουσιαστής. Την «εκδίκηση» του από τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φτυστή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι η δεύτερη κόρη του και φαντάζομαι τι χαρά θα έχει πάρει ο γνωστός παρουσιαστής. Την «εκδίκηση» του από τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν παίρνει τώρα, αφού η πρώτη τους κόρη Σιένα μοιάζει περισσότερο με τη μαμά. Τόσο ο Μάκης όσο και η Κιμ είναι ξετρελαμένοι και με τη δεύτερη κόρη τους και ο παρουσιαστής προσπαθεί να περνάει πολλές ώρες στο «Ιασώ».

Αλλά, με την αναμπουμπούλα των τελευταίων ημερών και με την περίφημη κόντρα «Θέμος - Μάκης» , που να έχει την πολυτέλεια για περισσότερο χρόνο. Δε λες πάλι καλά που αυτή τη φορά η μικρή ήρθε στο σωστό timing, όταν ο μπαμπάς Μάκης ήταν στο σπίτι; Η Κιμ γέννησε στις 8 το βράδυ της Κυριακής με φυσιολογικό τοκετό και η μικρή ζυγίζει 3 κιλά 200 γραμμάρια.

Ο Μάκης ήταν «παρών» στον τοκετό την περισσότερη ώρα, αλλά τη μεγάλη στιγμή της άφιξης... πετάχτηκε μέχρι το περίπτερο! Η σουίτα της Κιμ βρίσκεται πολύ κοντά με αυτή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ από το βράδυ της Κυριακής άρχισαν οι πρώτες επισκέψεις με πρώτους και καλύτερους το Νίκο Χατζηνικολάου με τη σύζυγο του, Κρίστυ Τσολακάκη και την Άννα Δρούζα με τον Θανάση Λάλα.