Η Βίσση μιλά για το νέο της έρωτα

25.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, είναι γνωστό τοις πάσι πως τους τελευταίους δύο μήνες η Αννα Βίσση ζει έναν σφοδρό έρωτα με το 25χρονο μανεκένε, Κώστα Φραγκολιά. Αυτό που δεν γνωρίζει η κοινωνία όλη και που πολύ θα ήθελε να μάθει, είναι πως βλέπει η αοιδός το παλικάρι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Είναι γνωστό τοις πάσι πως τους τελευταίους δύο μήνες η Αννα Βίσση ζει έναν σφοδρό έρωτα με το 25χρονο μανεκένε, Κώστα Φραγκολιά. Αυτό που δεν γνωρίζει η κοινωνία όλη και που πολύ θα ήθελε να μάθει, είναι πως βλέπει η αοιδός το παλικάρι. Έχει γι' αυτόν καλούς σκοπούς; Τον βλέπει σοβαρά; Είναι ένας ακόμη έρωτας στην πολυτάραχη ζωή της; Η Αννα που είναι άνθρωπος καλός και σέβεται την περιέργεια των συνανθρώπων της αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για το νέο της δεσμό.

Τις αποκαλύψεις τις έκανε σε περιοδικό της Κύπρου, διότι αν δεν καθησυχάσεις πρώτα τους συμπατριώτες σου για τα αισθηματικά σου, ποιους θα καθησυχάσεις; Εκεί, λοιπόν, η Βίσση δήλωσε τρελά ερωτευμένη με το μανεκένε, τονίζοντας πως είχε πολλά χρόνια να νιώσει έτσι. Η γυναίκα σχεδόν κόντεψε να ξεχάσει πως είναι να είσαι ερωτευμένη γυναίκα. Με τα λόγια της αυτά μπορεί εκατοντάδες Κυπριακά και μη μάτια να βούρκωσαν, όμως του Αποστόλη η καρδιά εδέχθη μιαν μαχαιριά. Όπου Αποστόλης σημείωσε Γκλέτσος, ο οποίος ένα φεγγάρι υπήρξε στη ζωή της ως "έτερο ήμισυ" και που η εποχή εκείνη δεν είναι και τόσα πολλά χρόνια πριν, ώστε να κοντεύει να ξεχάσει.

Στα του Φραγκολιά τώρα, η αοιδός δήλωσε πως αν η σχέση τους εξελιχθεί το ίδιο καλά, δεν αποκλείει στο μέλλον να κάνει το μεγάλο βήμα για μια πιο σοβαρή δέσμευση. Τη λέξη "γάμος" δεν την ανέφερε, αλλά τι κάνει "νιάου, νιάου στα κεραμίδια"; Ήδη, τις περισσότερες μέρες μένουν μαζί στο σπίτι της Εκάλης, ενώ οι μόνες φορές που την αφήνει μόνη, είναι τις μέρες που βρίσκεται στο Μιλάνο, ή κοιμάται στο πατρικό του για να μην έχουν δηλαδή και οι γονείς του να μουρμουρίζουν. Όχι ότι δεν συμπαθούν την Αννα. Το αντίθετο, την έχουν μέσα στην καρδιά τους και μάλιστα μετά από ένα δείπνο που είχαν μπαμπάς Φραγκολιάς, μαμά Φραγκολιά, Κώστας και Αννα, οι σχέσεις τους συσφίχθηκαν τόσο πολύ που άλλο δεν πάει.