Τα...αηδόνια του Big δε φτάνουν την Φραντζέσκα

25.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έχει γίνει πια λαϊκή απαίτηση να παίξει ξανά και ξανά το βίντεο κλιπ της Φραντζέσκας καθώς οι τραγουδιστικές καταβολές που επέδειξε η κοπέλα στο άσμα "Πάμε έλα" άφησαν άφωνο το φιλόμουσο κοινό, ενώ η εμφάνισή της ανέβασε ψηλά τον... πήχη της αποστολής του Big.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει γίνει πια λαϊκή απαίτηση να παίξει ξανά και ξανά το βίντεο κλιπ της Φραντζέσκας καθώς οι τραγουδιστικές καταβολές που επέδειξε η κοπέλα στο άσμα "Πάμε έλα" άφησαν άφωνο το φιλόμουσο κοινό. Άσε που μετά από αυτό, η original Πάμελα έχει χάσει τον ύπνο της, ενώ φήμες τη θέλουν να πλακώνεται στο φαΐ προκειμένου να αποκτήσει τα ψωμάκια και τα πλούσια πιασίματα της Κύπριας. Κι άσε, που η εμφάνισή της ανέβασε ψηλά τον πήχη της αποστολής του Big και τώρα οι υπόλοιποι συγκάτοικοι της καλούνται να ξεπεράσουν το...μεγαθήριο που λέγεται Φραντζέσκα.

Οι πρώτες προσπάθειες έγιναν, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Μετά, δηλαδή, από το show της Κύπριας με τι ψυχή να παρακολουθήσεις το video clip του Παναγιώτη σε ρόλο ο Γιώργος Μαργαρίτης στα πρώτα του βήματα; Ή τι σόι ευθυμία να κάνεις σαν βλέπεις τον Αλέξανδρο να τραγουδάει Γιάννη Κότσιρα λες και βρίσκεται σε συναυλία - αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό; Μετά, ήρθε η σειρά της Μελίνας να δείξει τις...αηδονικές της ικανότητες. Η πάλαι ποτέ "τσαρίνα" του Σπιτιού υποδύθηκε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου σε ένα τραγούδι που της θύμιζε Πάνο.

Πήρε το ανάλογο ερωτικό ύφος, βούρκωσε τα μάτια της κι άρχισε να τραγουδάει. Οι προσπάθειες που κατέβαλλε ήταν φιλότιμες, όμως, τα ερωτικά της Θεοδωρίδου δεν τα ακούμε ούτε όταν θέλουμε να "κόψουμε φλέβες", θα τα ακούσουμε μετά από εμφάνιση - Φραντζέσκας; Σειρά τώρα έχει ο Νίκος, ο οποίος θα παραστήσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εδώ που τα λέμε και τον Ρικι Μάρτιν να έκανε, να τραγουδάει στην έναρξη του μουντιάλ με λεοπαρ μαγιό, την Φραντζέσκα δεν τη φτάνει. Ο μόνος που μπορεί να την απειλήσει άμεσα είναι ο Κώστας ως...Σάκης Ρουβάς. Να βλέπεις, το μανεκένε με το ξυρισμένο πάλαι ποτέ δασύτριχο στήθος του και το ανοιχτό πουκάμισο να χτυπιέται επί σκηνής και να τραγουδάει το "Disco girl" και τι στον κόσμο!