Παντρεύεται η Κλόντια Σίφερ

24.04.2002
Αγαπημένη μου 'Ολγα, φρέσκια είδηση σου έχω! Παντρεύεται τελικά η Claudia Schiffer, η οποία πήρε την μεγάλη απόφαση και θα ενωθεί ενώπιον Θεού και καλεσμένων με τα ιερά δεσμά του γάμου! Μετά από 16 μήνες σχέσης με τον Matthew Vaughn, λοιπόν, στις 25 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.
Αγαπημένη μου 'Ολγα,

φρέσκια είδηση σου έχω! Παντρεύεται τελικά η Claudia Schiffer, η οποία πήρε την μεγάλη απόφαση και θα ενωθεί ενώπιον Θεού και καλεσμένων με τα ιερά δεσμά του γάμου! Μετά από 16 μήνες σχέσης με τον παραγωγό ταινιών Matthew Vaughn, λοιπόν, στις 25 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, όπως δημοσίευσε σήμερα βρετανικό περιοδικό που ''ψαχνόταν'' εδώ και καιρό, να μάθει τι θα γίνει με αυτό το ζήτημα. Tι πιο ωραίο από ταξίδι του μέλιτος μέσα στον Ιούνιο!

Την περασμένη εβδομάδα είχε πάρει συνέντευξη από την μητέρα της 31χρονης μοντέλας, η οποία είχε κάνει... πρόβλεψη γάμου σε διάστημα το πολύ μέχρι έξι μήνες! Τελικά, έξι μήνες φαίνονται πολλοί και το ζευγάρι αποφάσισε να το επισπεύσει. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν την Κλόντια να έχει αγοράσει πύργο κοντά στο Λονδίνο, αξίας 6,5 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε τα συμπεράσματα που συνάγονται είναι ότι πρόκειται για την... φωλίτσα του ζεύγους. Εμείς, τι άλλο να πούμε, από καλά στέφανα παιδιά και καλούς απογόνους!