Καινούργια παίκτρια στο Bar

24.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Καινούργιο αίμα, θηλυκού γένους, μπήκε το πρωί της Τετάρτης στο Bar. Πρόκειται για την Κατερίνα Ντρίκου, 21 μόλις Μαΐων, της οποίας η παρουσία χαιρετίστηκε εγκάρδια πρώτιστα από τους άνδρες του σπιτιού ... αλλά και από τις εναπομείνασες τρεις γυναίκες.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Καινούργιο αίμα, θηλυκού γένους, μπήκε το πρωί της Τετάρτης στο Bar. Πρόκειται για την Κατερίνα Ντρίκου, 21 μόλις Μαΐων, της οποίας η παρουσία χαιρετίστηκε εγκάρδια πρώτιστα από τους άνδρες του σπιτιού ... αλλά και από τις εναπομείνασες τρεις γυναίκες. Τα παιδιά, όπως και τότε με τον Φίλιππα, στα πλαίσια του Ξένιου Διός με το που είδαν τη νέα συγκάτοικο άρχισαν τις τρελίτσες, τα ουρλιαχτά και τα πειράγματα, προκειμένου να κάνουν την καινούργια να αισθανθεί πιο άνετα. Αυτή αμέσως εγκλιματίστηκε κι αφού πήρε μια βαθιά ανάσα, έγινε η γλώσσα της...ροδάνι.

"Το και το λένε για εσάς στον έξω κόσμο" είπε στα παιδιά, τα οποία πάνω κάτω ήξεραν τον παλμό του κοινού, αλλά ευχαριστιόνταν να ακούνε ωραία λόγια. Κατά τα άλλα, οι ρυθμοί έχουν επανέλθει, το χαρτάκι έχει πια ξεχαστεί και η μόνη φορά που χρησιμοποιούν την απαγορευμένη αυτή λέξη είναι για το χαρτί της τουαλέτας: "Ανδρέα, φέρε μου λίγο χαρτί γιατί τελείωσε". Η Μαίρη με τη Γιώτα έχουν έρθει πιο κοντά και η αρχή έγινε σε ένα από τα καθίσματα του Μύλου στο Λούνα Παρκ, την ώρα που μαζί ο φόβος και η χαρά του μικρού παιδιού κυρίευσαν τις ψυχές τους. Ήταν τη στιγμή, που η επιρρεπής σε αγκαλιές και γενικά σε παντός τύπου εκδηλώσεις αγάπης, Γιώτα έγειρε το κεφάλι της στον ώμο της Μαίρης. Εκείνη ανταπέδωσε κι ως φαίνεται μια καινούργια φιλία πάει να γεννηθεί.