Πάμε έλα Φραντζέσκα!

24.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά από πολλές μέρες μιζέριας και ξυσίματος στον καναπέ, στο Σπίτι του Big επέστρεψε η...ουσία της ζωής. Η ασύλληπτη ιδέα του Big να βάλει στους παίκτες ως καινούργια αποστολή να γυρίσουν βίντεο κλιπ απέδωσε τα μάλα, τέρποντας το μάτι του φιλοθεάμονος κοινού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από πολλές μέρες μιζέριας και ξυσίματος στον καναπέ, στο Σπίτι του Big επέστρεψε η...ουσία της ζωής. Η ασύλληπτη ιδέα του Big να βάλει στους παίκτες ως καινούργια αποστολή να γυρίσουν βίντεο κλιπ απέδωσε τα μάλα, τέρποντας το μάτι του φιλοθεάμονος κοινού. Βλέπεις, στο ελληνικό πεντάγραμμο υπάρχουν καλλιτέχνες με λαμπρές καταβολές - όπως η Πάμελα - τους οποίους οι παίκτες που κατανοούν από...Τέχνη - όπως η Φραντζέσκα- τους τίμησαν δεόντως! Η Κύπρια, μάλιστα, προκειμένου να αποδώσει τα μέγιστα στη δύσκολη αυτή αποστολή έκανε εντατικές πρόβες νυχθημερόν, τόσο στο τραγούδι "Πάμε έλα", όσο και στις κινήσεις της αοιδού.

Το αποτέλεσμα χαιρέτησε σύσσωμος ο ελληνικός λαός, που με βαριά τη καρδία παραδέχτηκε πως η Φραντζέσκα ήταν καλύτερη στα σημεία. Είναι πιο... τσουπωτή (έχει δηλαδή πιασίματα) από την Πάμελα, η δερμάτινη φούστα και το μαύρο πουκάμισο ανεδείκνυαν τις καμπύλες της και το κυριότερο η θέα με το στήθος της να...φωνάζει: "Βοήθεια, παθαίνω ασφυξία" έκανε πολλά μάτια να βουρκώσουν. Για να μην πω για τη βουτιά στην πισίνα με το άσπρο μαγιό, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κατασκευαστών, το προϊόν τους μετά βίας κάλυπτε τα...ακάλυπτα.

Χρέη γνωστών τραγουδιστών ανέλαβαν όλοι οι συγκάτοικοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν πάρει ζεστά την αποστολή τους. Ο πιο ένθερμος είναι ο Αλέξανδρος, στο πρόσωπο του οποίου ο Big είδε την εικόνα του Γιάννη Κότσιρα. Η επιλογή αυτή ικανοποίησε τον "Φιλόσοφο" μια και ακόμη και ο Αδελφός κατάλαβε την ποιότητα του χαρακτήρα του, κατατάσσοντας τον στο...έντεχνο τραγούδι. Ευχαριστημένη έμεινε και η Μελίνα, η οποία θα κάνει τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ ρέστα έδωσε ο Παναγιώτης ως...Γιώργος Μαργαρίτης. Λες και τόσα χρόνια έχει μελετήσει την "Μεγάλη του Μαργαρίτη Σχολή" ο Ξανθιώτης απέδωσε στα μέγιστα τον ρόλο του. Αρωγούς στην προσπάθεια του είχε τους Αλέξανδρο και Γιώργο, οι οποίοι υποδύθηκαν την μπάντα του.