Οι υποψήφιοι του Big

23.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, το...κουδουνάκι από το "Δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε κανονικά και οι εναπομείναντες παίκτες έσπευσαν να εκπληρώσουν τις...big υποχρεώσεις τους. Υποψήφιοι αυτή τη φορά είναι οι: Αλέξανδρος, Μελίνα και Νίκος.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, το...κουδουνάκι από το "Δωμάτιο του καταδότη" χτύπησε κανονικά και οι εναπομείναντες παίκτες έσπευσαν να εκπληρώσουν τις ... big υποχρεώσεις τους. Αν και τα παιδιά λιγοστεύουν και κατ' επέκταση τελειώνουν και οι επιλογές, οι παίκτες δεν έδειξαν ιδιαίτερο στρίμωγμα στο "δόσιμο". Κι έτσι είναι, αν κάποιος σου κάθεται στο στομάχι δεν υπολογίζεις συναισθηματισμούς.

Κλασικό παράδειγμα στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Αλέξανδρος. Ο "Φιλόσοφος" του Σπιτιού, όπως κάποτε και ο ... συνάδελφος του Σωκράτης, αντιμετωπίζεται από τους συμπαίκτες του ως ένα "δαιμόνιο". Εχει καθιερωθεί κάθε Δευτέρα να ρίχνουν στον τάκο τον Λευκαδίτη, όμως το κοινό δε λέει να τον βγάλει. Τα παιδιά, πάντως, δεν πτοούνται και ξανά μανά ψηφίζουν Αλέξανδρο. "Που θα πάει" σου λένε "Θα τον βγάλουμε τον Λευκαδίτη". Υποψήφια για δεύτερη φορά είναι η Μελίνα, η οποία ψηφίστηκε από την πλειοψηφία, επειδή δεν είναι κοντά με τους περισσότερους. Βλέπεις, το γυναικάκι του αρχηγού, της πάλαι ποτέ ένδοξης αυτοκρατορίας "Ο Πάνος και τα τσιράκια του", Πάνου από τότε που έφυγε ο καλός της αντί να πάει να βρει κάνα καινούργιο φίλο, κλείστηκε στον εαυτό της και αυτό ως φαίνεται, τιμωρείται.

Τρίτος υποψήφιος είναι το "σιγανό ποταμάκι" Νίκος. Ο εν λόγω νέος τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μανούλα στο... θάψιμο κι αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Μελίνα μόνο που δε σηκώθηκε πάνω και ν' αρχίσει να χορεύει από τη χαρά της. Έξω βρίσκεται ο Πάνος και η Ζωή και η κοπέλα βιάζεται να πάει να τους συναντήσει. Τόσο, που έχει ξεχάσει μέχρι και τα χρήματα. Ο Αλέξανδρος πάλι κατά το "είναι συνηθισμένο το βουνό από τα χιόνια" με τη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έσπευσε στην τουαλέτα προς...νερού του. Αντίθετα, ο συνάδελφος Νίκος άσπρισε σαν το πανί επιβεβαιώνοντας ότι...πονάει πάντα η πρώτη φορά.