Η συγγνώμη του Πλούταρχου

19.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, Στο παρελθόν ανήκει η όποια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Πλούταρχο και τους διοργανωτές των μουσικών βραβείων «Αρίων». Ο αοιδός βγήκε κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο παρελθόν ανήκει η όποια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Πλούταρχο και τους διοργανωτές των μουσικών βραβείων «Αρίων». Ο αοιδός που το βράδυ της Τρίτης σάρωσε τα αγαλματίδια, βγήκε κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Όπως ανέφερε, τη μέρα εκείνη δούλευε σε φουλ ρυθμούς κάνοντας πρόβες για το «Ποσειδώνιο», που άνοιγε τις πύλες του την Πέμπτη 18 Απριλίου. Να καταλάβεις, ο Γιάννης τις τελευταίες μέρες ήταν στο μαγαζί από το πρωί ίσαμε το βράδυ, προκειμένου να βγει το επιθυμητό αποτέλσμα. Το σπίτι, η γυναίκα και τα παιδιά του τον έβλεπαν από τις φωτογραφίες του γάμου και από κάτι αυτόγραφα που έχει εκεί. Και σα να μην έφθανε αυτό ... έχει και τον καινούργιο του δίσκο, που βγαίνει γύρω στο Πασχα, οπότε όταν έφευγε από τις πρόβες κλεινόταν στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα τραγούδια.
Το τελευταίο, μάλιστα, δεν είναι παίξε γέλασε καθώς πρέπει να έχεις φωνή καμπάνα, προκειμένου να τραγουδήσεις σωστά και να βγει καλό το αποτέλεσμα. Οπότε με τα τρεχάματα που είχε ... που να βρεθεί χρόνος να πάει στο Fever. Όσον αφορά στα όσα κυκλοφόρησαν, ότι είχαν κλείσει θέσεις γι αυτόν και την παρέα του και ότι οι διοργανωτές εις μάτην τον έψαχναν απεγνωσμένα για να επικυρώσουν τις θέσεις, αφού είχε κλειστό το κινητό του, εξήγησε πως την ώρα εκείνη βρισκόταν στο στούντιο. Πάντως, την Πέμπτη κάλεσε τους δημοσιογράφους στις πρόβες, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις, ζήτησε συγνώμη από τους διοργανωτές κι αφού τους ευχαρίστησε, μαζί και όσους τον ψήφισαν, τους αφιέρωσε το «Αχ, Κορίτσι μου». Μετά από τέτοια σπέσιαλ αφιέρωση άντε να του κρατήσεις κακία. Γίνεται δεν γίνεται;

Έτσι και οι άνθρωποι του Mega πέρασαν το συμβάν ως μία κακή ανάμνηση του παρελθόντος κι εφεξής όλα «μέλι-γάλα» με τον Πλούταρχο. Όσον αφορά στους άλλους απόντες, η μόνη που παίρνει δικαιολογημένη απουσία είναι η Αννα Βίσση, η οποία δούλευε στο θέατρο κι αντ' αυτής έστειλε να παραλάβει τον «Αρίωνα» η αδελφή της, Νίκη. Οι υπόλοιποι είναι προς...αναζήτηση.


Ζάρκου Δήμητρα