Μαζί Κάρτσωνα- Κωνσταντίνου

19.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Σε σωστή...αθλητομάνα τείνει να εξελιχθεί η Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο και προσφάτως τηλεπαρουσιάστρια μετά τους δεσμούς της με το Νίκο Λυμπερόπουλο και το Νίκο Χατζή (μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ) συνήψε στενές σχέσεις...ερωτικού τύπου με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Σε σωστή ... αθλητομάνα τείνει να εξελιχθεί η Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο και προσφάτως τηλεπαρουσιάστρια μετά τους δεσμούς της με το Νίκο Λυμπερόπουλο και το Νίκο Χατζή (μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ) συνήψε στενές σχέσεις...ερωτικού τύπου με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο δεσμός τους χρονολογείται εδώ και τρεις μήνες περίπου και όσοι τους ζουν από κοντά λένε τα καθιερωμένα: «Τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα», «ταιριάζουν πάρα πολύ», «η Νίκη βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Μιχάλη».
Οι δυο τους προέρχονται από χωρισμούς, η, μεν, Κάρτσωνα με τον Χατζή, ο, δε, Κωνσταντίνου με την Έλενα Ράπτη. Στις αρχές, η σχέση τους περιοριζόταν σε κάποιες εξόδους σε εστιατόρια των βορείων προαστίων με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι εκδηλώσεις τους όλο και μεγαλώνουν. Κυρίως από την πλευρά της Νίκης, η οποία είναι σφόδρα ερωτευμένη και το δείχνει. Για παράδειγμα, όταν ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε στον καλό της στο ξενοδοχείο που ήταν η αποστολή, μία τεράστια ανθοδέσμη αξίας 1500 ευρω (ήτοι 500 χιλιάδες δραχμές). Τώρα αν αυτή αποτελείτο από σπάνια λουλούδια που φυτρώνουν στις όχθες του Αμαζονίου στην καρδιά της ζούγκλας ή από τριαντάφυλλα, δεν το γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κίνηση της συγκίνησε το γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έσπευσε να της τηλεφωνήσει και να της πει - ως είθισται ... διάφορα γλυκόλογα.

Για το δεσμό τους γνωρίζουν άπαντες οι συμπαίκτες του Μιχάλη, ακόμη και ο πρώην της Νίκης και φίλος δικός του, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος όμως δεν έχει σχολιάσει το γεγονός και προφανώς ούτε έχει ενημερώσει τον φίλο του για τα όποια χούγια έχει το μοντέλο (της αρέσει να της πας το πρωινό στο κρεβάτι, όταν επιστρέφεις στο σπίτι πρώτα πλένεις τα χέρια και μετά κάθεσαι στο τραπέζι να φας κ.α.). Όσον αφορά τα όσα κυκλοφορούν ότι το ζευγάρι ψάχνει σπίτι κάπου στην Πεντέλη για να στεγάσει τον έρωτα του, αυτά είναι απλά φήμες. Καταρχήν, είναι πολύ νωρίς για να πάρουν μια τέτοια απόφαση. Ο Μιχάλης είναι πολύ μικρός (μόλις 24 χρονών) για να αναλάβει τέτοιες σοβαρές δεσμεύσεις. Και τέλος, και οι δυο τους έχουν ανοίξει δικά τους σπίτια, αυτή στην Πεύκη κι αυτός στην Κηφισιά, οπότε προς το παρόν δε συντρέχει τέτοιος λόγος.

Δήμητρα Ζάρκου