Bar χωρίς...Μπραντ Πιτ

16.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,αβάσταχτος πόνος και θλίψη έχει πέσει πάνω από το Bar μετά το βράδυ της Δευτέρας. Τα κορίτσια του Δημήτρη: Γιώτα, Κρίστα και Σοφία δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πως το κοινό βάσταξε κι έδιωξε από το σπίτι τον...Μπραντ Πιτ τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αβάσταχτος πόνος και θλίψη έχει πέσει πάνω από το Bar μετά το βράδυ της Δευτέρας. Τα κορίτσια του Δημήτρη: Γιώτα, Κρίστα και Σοφία δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πως το κοινό βάσταξε κι έδιωξε από το σπίτι τον...Μπραντ Πιτ τους, με ποσοστό μάλιστα 67,5%. Εν μέσω κλαυθμών και οδυρμών αναρωτιόνταν τι ήταν αυτό που πήγε στραβά. Μήπως έκανε κάποιο λάθος; Μήπως έκανε κάτι κακό; Μήπως θύμωσαν που κοτζάμ σεφ τόσες μέρες δεν φιλοτιμήθηκε να δώσει καμιά συνταγή, αλά Βέφα Αλεξιάδου; Ως φαίνεται θα μείνουν με την απορία και τις τύψεις που μόνοι τους έβαλαν τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους.

Που σημαίνει, ότι αν δεν είχαν διαλέξει την...τζογαδόρικη οδό της ψηφοφορίας μέσω κλήρου, τώρα ο Δημητράκης πιθανόν να ήταν στο σπίτι και προβληματισμένος από τον καναπέ, αυτός και τα κορίτσια του να απορούν πως γίνεται κάποιοι να κυνηγάνε ακόμη τα...ευρώ. Συλλογισμούς που είχε αναπτύξει και τότε στην αποχώρηση της Ρεβέκκας. Όπως και να έχει, το βράδυ της Δευτέρας στις "ηλεκτρικές καρέκλες" κάθισε ο Δημήτρης με τον Φίλιππο και για κακή τύχη του Κερκυραίου δεν κατάφερε να εφαρμόσει το "Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς". Ο...νέος κέρδισε την καθολική αποδοχή του κοινού, σε αντίθεση με τον...παλαίουρα του οποίου η...μπογιά και η συμπεριφορά δεν περνάνε.

Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων άπαντες οι συγκάτοικοι πάγωσαν, μην πιστεύοντας πως ο "καινούργιος" μέσα σε μιάμιση εβδομάδα κατάφερε να εκτοπίσει τον Δημήτρη. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν κομμάτι συγκινητικές με τους άνδρες του τόπου μας να παρακαλάνε να είναι στη θέση του σεφ. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να έχεις τρεις γυναίκες να κλαίνε και να ωρύονται για σένα κι εσύ να αναλαμβάνεις το δύσκολο ρόλο του...παρηγορητή. "Σωπάτε κούκλες μου ένα παιγνίδι είναι" τους έλεγε κι εκείνες τόσο τα μπήζανε, μην πιστεύοντας πως φεύγει η...φωνή της λογικής. Και οι υπόλοιποι, όμως, ήταν στεναχωρημένοι, ακόμη και ο Φίλιππος, τον οποίο ο Δημήτρης έχρισε άτυπα ως τον διάδοχό του.