Τι γίνεται με Χάρλεϊ - Γκραντ;

15.04.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, την επιθυμία του να γίνει πατέρας παρεδέχθη το βράδυ της Κυριακής ο Χιου Γκραντ, κατά την άφιξη του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας ''Για ένα αγόρι'' στη Λέστερ Σκουέρ του Λονδίνου, βάζοντας σε υποψίες τους καλοθελητές που τον θέλουν ζευγάρι με την Λιζ Χάρλεϊ.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

την επιθυμία του να γίνει πατέρας παρεδέχθη το βράδυ της Κυριακής ο Χιου Γκραντ, κατά την άφιξη του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας ''Για ένα αγόρι'' στη Λέστερ Σκουέρ του Λονδίνου, βάζοντας σε υποψίες τους καλοθελητές που τον θέλουν ζευγάρι με την Λιζ Χάρλεϊ. Καθώς οι φήμες περί ενδεχόμενης επανασύνδεσής του με την μαμά - πλέον - Λιζ οργιάζουν, ο Χιου αρνήθηκε να μιλήσει για τη σχέση του μαζί της, ούτε καν για το αν σκοπεύει να την επισκεφτεί και να γνωρίσει τον μπέμπη της!

Αντίθετα, σε κάθε συγκεκριμένη ερώτηση των δημοσιογράφων, ο διάσημος ηθοποιός απαντούσε αόριστα, λέγοντας ότι ''θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω μπαμπάς, πάντα το ήθελα και θα ήταν υπέροχο αν γινόμουν''. Βέβαια, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί ίσως οι δηλώσεις του αναφέρονταν στο ρόλο που κρατεί στην ταινία, όπου υποδύεται έναν ανεύθυνο και επιπόλαιο άνδρα που συνδέεται στενά με ένα 12χρονο αγόρι.

Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα επισκεφθεί κάποια στιγμή τη Χάρλει ο Γκράντ απάντησε '' Απλά δεν έχω απάντηση στα ερωτήματα σας''. Τώρα, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει με τους δυο τους, ούτε αν τα δημοσιεύματα περί εκ νέου σχέσης μεταξύ τους είναι αληθή και βάσιμα... Το μόνο στο οποίο στηρίζομαι είναι η επιμονή του να αρνείται να απαντά στις ερωτήσεις σχετικά με την Λιζ, από κει που δημόσια διαλαλούσε ότι θα είναι πάντα κοντά της κτλ. Αν δεν ''έτρεχε'' τίποτα, γιατί να μην δώσει μια απάντηση, έστω μονολεκτική;

Τώρα θα μου πεις, μην σκανδαλιζόμαστε, μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα και απλά να διασκεδάζουν το παιχνίδι με τους δημοσιογράφους, ή να σέβεται τη μανούλα με την οποία τον συνδέει μια βαθιά αγάπη. Μην βγάζουμε συμπεράσματα! Πάντως, ό,τι και να συμβαίνει, καλά να είναι τα παιδιά...