Παντρεύεται η Πάμελα 'Αντερσον

15.04.2002
Αγαπημένη μου Εύη, με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Πάμελα 'Αντερσον και ο Κιντ Ροκ, οι οποίοι μόλις χθες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα, παρόλο που το σκέφτονταν ήδη πολύ καιρό. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που τους ήθελαν στα πρόθυρα του χωρισμού, εξαιτίας της πρόσφατης διάγνωσης, ότι η Πάμελα είναι φορέας της Ηπατίτιδας C, από τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λη.
Αγαπημένη μου Εύη,

με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Πάμελα 'Αντερσον και ο Κιντ Ροκ, οι οποίοι μόλις χθες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα, παρόλο που το σκέφτονταν ήδη πολύ καιρό. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που τους ήθελαν στα πρόθυρα του χωρισμού, εξαιτίας της πρόσφατης διάγνωσης, ότι η Πάμελα είναι φορέας της Ηπατίτιδας C, από τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λη.

'Ομως, τα παιδιά έκλεισαν το στόμα πολλών... καλοθελητών που ορκίζονταν ότι ήξεραν πως η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Εκείνος, από τα πλέον ''κακά παιδιά'' της ροκ, εκείνη μια από τις πιο σέξυ γυναίκες του Χόλιγουντ, δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν για να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή! 'Ετσι κι έκαναν, και τώρα όλοι περιμένουν την ημερομηνία. 'Ιδομεν, λοιπόν, γιατί με αυτούς δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται... Εμείς δεν έχουμε, παρά να ευχηθούμε καλά στέφανα!