Τι συμβαίνει με την Ανιστον;

15.04.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, ο μεγάλος καημός του Χόλιγουντ τα τελευταία δύο χρόνια είναι το πότε θα γίνει μάνα η Τζένιφερ Ανιστον. Είναι, δε, τόση η αγωνία τους που μη δουν την ηθοποιό να πίνει χυμό ανανά, αμέσως σπεύδουν να συμπεράνουν ότι το έριξε στην υγιεινή επειδή είναι...έγκυος.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Ο μεγάλος καημός του Χόλιγουντ τα τελευταία δύο χρόνια είναι το πότε θα γίνει μάνα η Τζένιφερ Ανιστον. Είναι, δε, τόση η αγωνία τους που μη δουν την ηθοποιό να πίνει χυμό ανανά, αμέσως σπεύδουν να συμπεράνουν ότι το έριξε στην υγιεινή επειδή είναι...έγκυος. Τις τελευταίες μέρες στα σαλόνια, τις παμπ και γκαλερί της περιοχής κυκλοφορούν τα νέα πως ο Μπραντ Πιτ και η Aνιστον θα γίνουν επιτέλους γονείς.

Τα μαντάτα δεν τα ανήγγειλε το ίδιο το ζευγάρι σε σεμνή τελετή ενώπιον εκλεκτών φίλων και δημοσιογράφων, αλλά το συμπέραναν κάποιοι ειδικοί σε θέματα...εγκυμοσύνης. Η Τζένιφερ είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχει κόψει μαχαίρι το τσιγάρο. Τζούρα δεν κατεβάζει, ούτε έτσι για την τιμή των όπλων, ενώ άξιο συμπαραστάτη της έχει τον Μπράντ. Αυτός - για να καταλάβεις το μέγεθος της θυσίας του - υπήρξε μέγας καπνιστής, σωστός θεριακλής και το γεγονός ότι επίσης έκοψε μαχαίρι το τσιγάρο, ενισχύει τις όποιες υποψίες.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό ... καθότι το ζευγάρι δεν αποκλείεται να το έριξε στην υγιεινή. Εκείνο που βάζει σε σκέψεις, ακόμη κι αυτούς που βαρέθηκαν να...καθιστούν έγκυο κάθε λίγο και λιγάκι την Τζένιφερ, είναι το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν στην τελετή των Όσκαρ. Αυτοί κάθε χρόνο παρευρίσκονταν και τώρα που δεν πήγαν, αλλά και δεν εξήγησαν το γιατί, προκαλεί απορίες. Ασε που η πολιτική "ποιώ τη νησαν" που ακολουθούν έχει...σκυλιάσει κόσμο που ψοφά να μάθει αν το hot ζεύγος του Χόλιγουντ, ολοκληρώσει την ευτυχία του και ισχυροποιήσει το γάμο με τον ερχομό ενός τέκνου. Από τους φίλους τους που προσπάθησαν να "ψαρέψουν" δεν κατάφεραν να βγάλουν κάποιο λαβράκι, παρά μόνο ότι: και οι δυο τους θέλουν πολύ ένα παιδί. Δηλαδή, "τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω".