Μπρούνι: "Δεν παντρεύτηκα τον Σαρκοζί"!

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος στις φήμες που ήθελαν το Νικολά Σαρκοζί να παντρεύτηκε μυστικά με την Κάρλα Μπρούνι έδωσε το ίδιο το πρώην μοντέλο. Η Κάρλα δήλωσε στη Λιμπερασιόν ότι δεν έχει παντρευτεί με τον Σαρκοζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος στις φήμες που ήθελαν το Νικολά Σαρκοζί να παντρεύτηκε μυστικά με την Κάρλα Μπρούνι έδωσε το ίδιο το πρώην μοντέλο. Η Κάρλα δήλωσε στη Λιμπερασιόν ότι δεν έχει παντρευτεί με τον Σαρκοζί, αν και το ζευγάρι ήδη σχεδιάζει τον γάμο του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο δεν έδωσε, όμως, είναι κάθετη πως δεν έχει γίνει ακόμη κυρία Σαρκοζί.

Κι ας έχουν οι περισσότεροι σχεδόν σίγουρο ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο εβδομάδες στα Ηλύσια Πεδία κι ας ήθελαν δημοσιεύματα τους νιόπαντρους να περνούν το μήνα του μέλιτος στη ρομαντική Βερόνα ωσάν άλλοι σύγχρονοι... Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Η Κάρλα απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός ότι η σχέση τους έχει προκαλέσει κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του προέδρου, με τους Γάλλους να βλέπουν καχύποπτα αυτό τον έρωτα.

Αναφέρθηκε, όμως, στο επικείμενο επίσημο ταξίδι του Σαρκοζί στην Ινδία, λέγοντας πως δεν θα τον ακολουθήσει, διότι δεν μπορεί να πάρει μέρος σε επίσημη επίσκεψη του Προέδρου. Κάτι, που, όμως, μάλλον δεν απασχόλησε και πολύ τον ίδιο τον Σαρκοζί, ο οποίος λέγεται πως πίεζε την Κάρλα να τον συνοδεύσει. Άσε, που η Μπρούνι εκείνες τις μέρες έχει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ, οπότε δεν έχει χρόνο να τρέχει σε ταξίδια. Γιατί, καλός ο έρωτας με τον Πρόεδρο, αλλά έχει και μία καριέρα - και τι καριέρα - να κοιτάξει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]