Μαζί σε βίντεο κλιπ Βανδή - Ντέμης

12.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Αν δεις καράβι στο βουνό γυναίκα θα το χει σύρει" λέει στο περίπου μία παροιμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης πρόκειται να κάνουν κοινή εμφάνιση επί των οθονών μέσω του νέου βίντεο κλιπ της αοιδούς.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Αν δεις καράβι στο βουνό γυναίκα θα το χει σύρει" λέει στο περίπου μία παροιμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης - περί ων ο λόγος - πρόκειται να κάνουν κοινή εμφάνιση επί των οθονών μέσω του νέου βίντεο κλιπ της αοιδούς. Όσοι άκουσαν τα μαντάτα αμέσως επικαλέστηκαν την άνωθεν παροιμία, μια και είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο νεαρός στράικερ βλέπει την τηλεόραση, όπως κάποτε και η μάνα της γιαγιάς του, ως το...διαολοκούτι. Οι εμφανίσεις του μάλιστα, είναι ανύπαρκτες και η μόνη συνέντευξη που έχει δώσει στα χρόνια που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της show biz είναι μία και μοναδική, στον Παύλο Τσίμα προ μηνών.

Για το λόγο αυτό θεωρείται ως μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας το γεγονός ότι τον έπεισε να εμφανισθεί σε ένα βίντεο κλιπ της. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι της άποψης πως άπαξ και συμβεί αυτό, να θεσπιστεί ειδικό βραβείο "Ντέμης Νικολαϊδης" και τη φετινή χρονιά να το πάρει πανηγυρικά η καλή του. Το ίδιο σενάριο για σπέσιαλ γκεστ του Ντέμη σε δουλειά της Βανδή είχε ακουστεί και πέρυσι για το τραγούδι "Σταμάτα να μου κολλάς", όμως η συνεύρεση τους δεν ευδοκίμησε καθώς κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισαν πως οι στίχοι "Σταμάτα να μου κολλάς, δε θέλω να με κοιτάς. Κι ο τελευταίος άνδρας επί γης να ήσουν δεν θα σε κοιτούσα κτλ", δεν ταιριάζει στη σχέση τους και πως αυτά τα λόγια δεν τα λες ούτε στον χειρότερο...κολλιτσίδα. Έτσι, περίμεναν το κατάλληλο τραγούδι που τρόπο τινά θα περιγράφει τον έρωτα που βιώνουν.

Αυτό - δόξα τω Θεώ - βρέθηκε και είναι το ομολογουμένως συγκλονιστικό από άποψη στίχων "Όλα οδηγούν σε σένα". Η Δέσποινα θα τραγουδάει "Τα συντρίμμια της ζωής μου, τα κομμάτια της ψυχής μου, πέφτουν κάτω ένα, ένα κι όλα οδηγούν σε σένα", κι εμείς θα βλέπουμε το Ντέμη να προβληματίζεται για το κακό που έκανε στη γυναίκα. Το concept δεν έχει βγει ακόμη, όμως τα παιδιά είναι σίγουρα πως θα είναι το καλύτερο δυνατόν, αφού σκηνοθέτης θα αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τις προσεχείς μέρες και η Δέσποινα είναι ιδιαίτερα αγχωμένη, μια και για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός θα ζήσει τη θυελλώδη αυτή σχέση, που μέχρι στιγμής την καμάρωνε μέσα από φωτογραφίες στο Ηρώδειο, την Επίδαυρο άντε και στο θέατρο "Μεγάλη Βρετάνια".