Τραυματίστηκε η Χάλε Μπέρυ

11.04.2002
Αγαπημένη μου Εύη, παραλίγο γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό η προσφάτως τιμηθείσα με 'Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου αφροαμερικανίδα ηθοποιός, Hale Berry, όταν χτυπήθηκε στο μάτι από κομμάτι χειροβομβίδας, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας του James Bond.
Αγαπημένη μου Εύη,

παραλίγο γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό η προσφάτως τιμηθείσα με 'Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου αφροαμερικανίδα ηθοποιός, Hale Berry, όταν χτυπήθηκε στο μάτι από κομμάτι χειροβομβίδας, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας του James Bond, '' Die Another Day''.

Ο Πιρς Μπρόσναν, πρωταγωνιστής - και πάλι - της ταινίας, προσπαθούσε να καταρρίψει ένα αεροπλάνο, όταν ένα κομμάτι χειροβομβίδας χτύπησε στο αριστερό μάτι της 33χρονης ηθοποιού. [Πρόσεχε κι εσύ λίγο βρε παιδί μου τον τρόπο που χρησιμοποιείς για να καταρρίψεις τα αεροπλάνα... Υπάρχουν άνθρωποι από κάτω!] Που λες, η Μπέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της αφαιρέθηκε το θραύσμα από το μάτι, ύστερα από μισάωρη εγχείριση. Πάντως, οι γιατροί τόνισαν, πως, εκτός από τον πόνο και τον ερεθισμό που προκάλεσε στην Χάλε η χειροβομβίδα, δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό και ότι η ίδια μπορεί από αύριο να επιστρέψει στα γυρίσματα της ταινίας. Υπογράμμισαν δε, ότι ήταν πολύ τυχερή και ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο.

Αυτό που εξέπληξε τους παραβρισκομένους, ήταν η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε η Χάλε Μπέρι τον τραυματισμό της, χωρίς υστερίες και λοιπές εκδηλώσεις τρόμου. ''Ηταν σωστή επαγγελματίας'', σχολίασαν όλοι, επιβεβαιώνοντας την καθ' όλα κατακτηθείσα εικόνα μιας πλήρως ακομπλεξάριστης σταρ!

Περιττό να σου πω, ότι πρόκειται για το δεύτερο ατύχημα που σημειώνεται στην διάρκεια γυρισμάτων της συγκεκριμένης ταινίας. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πιρς ήταν αυτός που τραυματίστηκε στο γόνατο, με συνέπεια την αποχή του από τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες.

Περαστικά να ευχηθούμε στο.... Χαλάκι (από το Χάλε) και προσοχή στον Μπρόσναν. Που να χρειαστεί να καταρρίψει τίποτα άλλο... Θα την σκοτώσει την κοπέλα!