Στα μαχαίρια Πανταζής - Λαζοπούλου

11.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, αν κατά λάθος εκστομίσεις παρουσία της Ίνας Λαζοπούλου το όνομα "Πανταζής, Λεύτερης Πανταζής" το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει το πρώην μοντέλο και νυν αοιδός(;) είναι να βάλει το σκυλάκι της το κανίς, να σου φάει το μπατζάκι του παντελονιού σου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν κατά λάθος εκστομίσεις παρουσία της Ίνας Λαζοπούλου το όνομα "Πανταζής, Λεύτερης Πανταζής" το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει το πρώην μοντέλο και νυν αοιδός(;) είναι να βάλει το σκυλάκι της το κανίς, να σου φάει το μπατζάκι του παντελονιού σου. Δεν φταίει ότι το όνομα του εν λόγω καλλιτέχνη ηχεί άσχημα στα αυτιά της Ίνας κι γι' αυτό αντιδρά σαν το υστερικό. Οι δυο τους εδώ και μέρες βρίσκονται στα μαχαίρια κι αιτία είναι το ναυάγιο μιας επικείμενης συνεργασίας τους.

Ως γνωστών, το παραλιακό κέντρο "Νεράιδα" αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του και να φιλοξενήσει τον Πανταζή με την...κομπανία του. Μία εκ της...κομπανίας επρόκειτο να ήταν και η Λαζοπούλου, την οποία μάλιστα φημολογείται πως ο επιχειρηματίας φρόντισε να καπαρώσει από πολύ νωρίς, μια και ο ανταγωνισμός τη νύχτα είναι μεγάλος και οι επιχειρηματίες δεν αφήνουν τα ταλέντα για πολύ καιρό στο...έλεος του Θεού. Επιχειρηματίας και φέρελπις αοιδός είχαν δώσει τα χέρια τους σε όλα, χρήματα, χρόνο εμφάνισης, αφίσα κ.τ.λ., ενώ της είχε εμπιστευτεί απόλυτα σόου που θα παρουσίαζε. Τα πάντα έβαιναν καλώς με την Ίνα να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη, κάνοντας στο σπίτι μόνη της διάφορα νούμερα. Ώσπου ήρθε ο Λευτέρης...

Ο αοιδός πέρυσι το καλοκαίρι είχε συνεργαστεί με την Λαζόπουλου και πάνω κάτω ήξερε τι να περιμένει στο σόου της.... όπως και στο περίπου τι σκόπευε να φορούσε. Έτσι, με το που έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία, ωσάν άλλος....Πάγκαλος που μάκρυνε την φούστα μια πιθαμή πάνω από τη γη, ζήτησε να εγκρίνει αυτός τα ρούχα της Ίνας. Αυτή με το που άκουσε τα καθέκαστα εννοείται πως έγινε "Τούρκα" από το κακό της, ασκώντας βέτο. "Ποιος είσαι εσύ κύριε Πανταζή μου που θα κρίνεις τα ρούχα μου; Ο στυλίστας μου;" είπε και τα βρόντηξε κι έφυγε.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να την ηρεμήσει και να βρουν - όπως άλλωστε ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις -τη χρυσή τομή. Δυστυχώς και οι δύο πλευρές δεν έκαναν πίσω, ενώ η πρώην μοντέλα κάθε φορά που θυμόταν αυτά που τράβαγε πέρυσι στα "Αστέρια" με τις απαιτήσεις του, μία να εμφανίζεται μόνο στο πρώτο μέρος και μία να φοράει στρινγκ, τόσο φούντωνε και πάταγε πόδι. Τελικά, η συνεργασία έλαβε τέλος, ενώ ο Λευτέρης δεν σχολιάζει το θέμα και η Ίνα πετάει από τη συλλογή της τους χρυσούς δίσκους του "Το' πε, το' πε ο παπαγάλος" και "Ταραχή".