"Πιάστηκαν στα χέρια" νυν και πρώην!

21.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μπουνιές, κλοτσιές. Να το ξέρεις θα σου ρίξω πολλές» είχε τραγουδήσει κάποτε ο Νίκος Καρβέλας και που να ήξερε η κόρη του, Σοφία ότι θα ερχόταν η μέρα που η ζωή θα αντέγραφε το άσμα του μπαμπά!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπουνιές, κλοτσιές. Να το ξέρεις θα σου ρίξω πολλές» είχε τραγουδήσει κάποτε ο Νίκος Καρβέλας και που να ήξερε η κόρη του, Σοφία ότι θα ερχόταν η μέρα που η ζωή θα αντέγραφε το άσμα του μπαμπά! Πριν λίγες μέρες η νεαρά Καρβέλα πήγε σε μαγαζί του Κολωνακίου με το νέο της αγαπημένο κι εκεί για κακή τους τύχη - όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια - ήταν και ο πρώην, Θανάσης Πανουργιάς.

Ο πρώην μόλις είδε την Σοφία πήγε να την χαιρετήσει και παρόλο που η χαιρετούρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν άσχημα. Ο Πανουργιάς χαιρέτησε και το νυν, Νίκο Νίκα, αλλά ξαφνικά το κλίμα μεταξύ τους έγινε έκρυθμο και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Τς, τς. Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν πρώην και νυν, με την Σοφία να αναλαμβάνει χρέη... πυροσβέστη.

Και για να μη δοθεί συνέχεια, το ζευγάρι αποχώρησε από το μαγαζί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πανουργιάς έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο δικηγόρος φίλος της Καρβέλα, η οποία την ώρα του επεισοδίου δεν πρέπει να ένιωσε και πολύ ωραία που δύο αγόρια «σφάζονταν» στην ποδιά τους. Όχι, ότι είναι και κακό. Που ο πολιτισμός της μαμάς και του μπαμπά, όπου νυν και πρώην είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους. Νεολαία, σου λέει μετά.