Αυτός είναι ο... ακέφαλος καβαλάρης της Τζούλιας!

05.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έγινε γνωστό ότι πωλείται πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ως παρτενέρ της ήταν αυτό του Χρήστου Ψωμόπουλου. Γρήγορα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έγινε γνωστό ότι πωλείται πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ως παρτενέρ της ήταν αυτό του Χρήστου Ψωμόπουλου. Γρήγορα, όμως, η θεωρία αυτή καταρρίφθηκε και όσοι είδαν το πορνό είχαν μία και μόνο απορία: ποιος είναι ο προικισμένος... ακέφαλος καβαλάρης της Τζούλιας; Η τριχοφυΐα, τα αδύνατα πόδια και τα χαρίσματα του δεν βοηθούσαν στη λύση του μυστηρίου, μέχρι που το τατουάζ στο μπράτσο με την γυμνή κοπέλα, έριξαν φως στην υπόθεση.

Ένας να έχει δει τσόντες της εταιρείας που κυκλοφόρησε το dvd της Τζούλιας και η λύση του μυστηρίου είναι ζήτημα χρόνου. Το συγκεκριμένο τατού έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες, όπου ο καβαλάρης δεν ήταν ακέφαλος, αλλά πρωταγωνιστής. Έτσι, το έψαξαν και την επόμενη μέρα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η ταυτότητα του. Λέγεται Ίαν Σκοτ και είναι από τους πιο διάσημους ευρωπαίους πορνοστάρ με καριέρα στην Γαλλία, την Ιταλία και γκεστ εμφανίσεις στην Ελλάδα με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχαν ως αδιάψευστο στοιχείο το βιογραφικό του στο Wikipedia, όπου στις επαγγελματικές του συνεργασίες έχει και αυτή με την Τζούλια Αλεξανδράτου το 2010 σε παραγωγή τη συγκεκριμένης εταιρείας!!! Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η συνεργασία αυτή εξαφανίσθηκε ως δια μαγείας τόσο από το Wikipedia όσο και από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Γιώργος που τον έλεγαν... Ίαν


Η Τζούλια το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη του Αιμίλιου Λιάτσου, όπου μεταξύ άλλων διαψεύσεων για το dvd αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της είναι ένας πρώην της, ονόματι... Γιώργης! Ο Γιώργης δεν υπήρξε ακριβώς το «αγόρι» της, αλλά κάποιος άνδρας που? συνευρέθηκαν. Ωστόσο, όπως σου είπα παραπάνω το τατού και το βιογραφικό του, τον «Γιώργη» τον θέλουν «Ίαν Σκοτ».

Πρόκειται για έναν Γάλλο πορνοστάρ, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 200 ταινίες. Ο Σκοτ θεωρείται από τα μεγάλα ονόματα στην Ευρώπη, ενώ πριν λίγα χρόνια προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ, αλλά δεν του έκατσε. Ο Σκοτ γεννήθηκε το 1963, έχει ύψος 1.85, ζυγίζει 74 κιλά κι έχει... περιφέρεια 23 πόντους! Όταν δεν γυρίζει πορνό, τρέχει στο τρίαθλο.