Χώρισε και πουλάει τζιπ η Μπάστα! (άτιμη κρίση)

04.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και μέσα στον πανικό με τις τσόντες, τα οικονομικά μέτρα, τα καψίματα μαγαζιών, ως έβδομη είδηση κυκλοφόρησε ο χωρισμός της Σάσας Μπάστα! Ω ναι, ένας μεγάλος και πολυσυζητημένος έρωτας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και μέσα στον πανικό με τις τσόντες, τα οικονομικά μέτρα, τα καψίματα μαγαζιών, ως έβδομη είδηση κυκλοφόρησε ο χωρισμός της Σάσας Μπάστα! Ω ναι, ένας μεγάλος και πολυσυζητημένος έρωτας, αυτός της Μπάστα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη έληξε άδοξα κι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι. Και να ήταν μόνο αυτό; Η Σασα πουλάει και το πολυτελές τζιπ της.

«Τα πούλησα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι». Τόσο βαριά πήρε τον χωρισμό με τον Ταχτσίδη κι άρχισε να ξεπουλάει; Όχι, καμία σχέση με αυτό. Η κρίση χτύπησε και την Σάσα, η οποία αδυνατεί να συντηρεί την βενζινορουφήχτρα, επιλέγοντας κάποιο μικρότερο και όχι τόσο ασύμφορο αυτοκίνητο. Τι να κάνεις. Όσο για τον χωρισμό της; Αυτός έγινε λίγες μέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου, τότε που το ζευγάρι αντάλλαζε καυτά φιλιά στα στενά και τις καφετέριες του Ναυπλίου.

Και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη στους φίλους τους, αφού δεν περίμεναν ότι θα χώριζαν. Τουλάχιστον, τόσο νωρίς. Αλλά η Σάσα φαίνεται ότι δεν άντεχε άλλο και κάτι το πρόγραμμά τους, κάτι οι διαφορετικές καριέρες, κάτι ότι εκείνη ξυπνάει τη νύχτα και κοιμάται τη μέρα κι εκείνος το αντίθετο, πήρε τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος μετά από έξι μήνες. Όχι, η Σάσα είναι σε καλή φάση . Ούτε έχει λιποθυμίες, ούτε εμετούς, ούτε πονάει το κεφάλι της. ίσα, ίσα που είναι σίγουρη για την απόφαση της και νιώθει καλά. Για τον Ταχτσίδη μη με ρωτάς. Τον κόβω να έχει μεγάλη στεναχώρια.