Στεφανίδου: Γιατί θα δείξει αντί για Βουρλιώτη τον Ευαγγελάτο;

03.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το Νίκο Βουρλιώτη με τους Goin’ Through είχε κανονικά καλεσμένους την Τετάρτη η Τατιάνα Στεφανίδου. Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποφάσισε ότι η μέρα αυτή δεν είναι η κατάλληλη που «Αξίζει να δεις»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το Νίκο Βουρλιώτη με τους Goin’ Through είχε κανονικά καλεσμένους την Τετάρτη η Τατιάνα Στεφανίδου. Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποφάσισε ότι η μέρα αυτή δεν είναι η κατάλληλη που «Αξίζει να δεις» μία τόσο τραλαλα εκπομπή, όταν το πρωί έχουν ανακοινωθεί τα νέα οικονομικά μέτρα και όλοι είμαστε ανάστατοι με τις δραματικές εξελίξεις στην οικονομία της χώρας μας.

Έτσι, λόγω των δραματικών εξελίξεων, η «Τάτι» φέρνει τούμπα το πρόγραμμα και αντί για Νίκο Βουρλιώτη θα φέρει στο στούντιο το Νίκο Ευαγγελάτο (όπως το διάβασες) να μιλήσουν για την οικονομία. Στο στούντιο δεν θα είναι μόνοι τους, αλλά μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Τράγκας και (ω ναι) η Μάρα Ζαχαρέα! Όσο για τους Goin’ Through; Η προγραμματισμένη εκπομπή μεταφέρθηκε για την Πέμπτη, με τη σύμφωνη γνώμη του Βουρλιώτη.