Μυστήριο με τη Λιονάκη και το μοναστήρι!

03.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες η ιστορία της Ναταλίας Λιονάκη έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ηθοποιός εγκατέλειψε το μοναστήρι στην Κρήτη κι επέστρεψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες η ιστορία της Ναταλίας Λιονάκη έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ηθοποιός εγκατέλειψε το μοναστήρι στην Κρήτη κι επέστρεψε στο σπίτι της. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι η Λιονάκη ήταν με φίλο της λυράρη στο Ηράκλειο, όπου έπιναν καφέ. Ωστόσο, βγήκε ο ίδιος και διέψευσε ότι ήταν μαζί και απλά ο κόσμος μπέρδεψε μία φίλη του με την ηθοποιό.

Κι εκεί, λοιπόν, που είπαμε ότι η Ναταλία βρίσκεται στο μοναστήρι, διαβάζουμε τώρα δημοσίευα της Espresso που αποκαλύπτει ότι εκείνη εδώ και δύο εβδομάδες δεν βρίσκεται στο μοναστήρι, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της στην Αθήνα. Εξάλλου, αυτό αποκαλύπτουν οι πιστοί που πηγαίνουν στη Μονή, οι οποίοι έχουν δύο εβδομάδες να την δουν στην κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Ωστόσο, ρούχα και προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται ακόμη στο μοναστήρι. Κι αυτό μπερδεύει ακόμη περισσότερο την ιστορία.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», η Λιονάκη έχει επιστρέψει στο πατρικό της εδώ και τρεις εβδομάδες και βρίσκεται με τη μητέρα της. Και οι δύο αποφεύγουν την επαφή με πολύ κόσμο, ενώ ούτε η Ναταλία ούτε η μητέρα της απαντούν στα τηλέφωνα. Όσο για τον γέροντα Απόστολο τον οποίο η μητέρα Λιονάκη κατηγορούσε ότι «παρέσυρε» την κόρη της, στο μοναστήρι βρίσκεται μόνο τα σαββατοκύριακα. Δευτέρα με Πέμπτη ακολουθεί ασκητική ζωή, εκτός Μονής.