Δεν είναι μαζί!

08.04.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, τι πράγμα είναι πια αυτό! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι διαφορετικού φίλου να κάνουν παρέα, να συζητούν, να βγαίνουν μαζί και όλοι σπεύδουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους! 'Ετσι έγινε και με τους εκλεκτούς ηθοποιούς, Κατερίνα Λέχου και Κλέωνα Γρηγοριάδη, οι οποίοι κάνουν πάρα πολλή παρέα.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

τι πράγμα είναι πια αυτό! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι διαφορετικού φίλου να κάνουν παρέα, να συζητούν, να βγαίνουν μαζί και όλοι σπεύδουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους! 'Ετσι έγινε και με τους εκλεκτούς και όμορφους ηθοποιούς, Κατερίνα Λέχου και Κλέωνα Γρηγοριάδη, οι οποίοι κάνουν πάρα πολλή παρέα, λόγω της πολυετούς φιλίας που τους συνδέει.

Τα παιδιά, που λες, είναι χρόνια φίλοι και στηρίζουν τη φιλία τους με κοινές εξόδους, μια που το πρόγραμμα και των δύο είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν έχουν άλλες επιλογές. Αυτό, λοιπόν, πολλοί το παρεξήγησαν και θεώρησαν ότι δεν πρόκειται για αθώα φιλία αλλά για κάτι παραπάνω... Μην τους πιστεύεις, όμως Μπιλάκο, γιατί απλά τρυπώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και βγάζουν συμπεράσματα για σχέσεις ανθρώπων που δεν τους αφορούν.

Τώρα, θα μου πεις, νέοι και ωραίοι είναι και οι δύο και μια που το ερωτικό στοιχείο πάντα υπολανθάνει σε μια σχέση φιλίας ανδρός - γυναικός, δεν πρέπει και να το αποκλείουμε. Δεν σου λέω να το αποκλείσεις, πάντως τώρα σίγουρα δεν ''παίζει'' κάτι μεταξύ των δυο τους, οπότε μη... μασάς από όλα, όσα ακούς!