Η ερωτική εξομολόγηση της Γιώτας

08.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Όσκαρ ερμηνείας για το μελό " Το δράμα μιας ερωτευμένης" θα κερδίσει την επόμενη χρονιά η Γιώτα του Bar. Η ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον Λορέντζο ήταν κορυφαία τραγική στιγμή και σύσσωμο το πανελλήνιο βουρκωμένο ζητούσε την "Κάθαρση".
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Όσκαρ ερμηνείας για το μελό " Το δράμα μιας ερωτευμένης" θα κερδίσει την επόμενη χρονιά η Γιώτα του Bar. Η νεαρά κοπέλα την τελευταία εβδομάδα μας είχε εκπλήξει με τις... τραγικές της καταβολές (κλαυθμοί, οδυρμοί, χτυπήματα του στήθους, τράβηγμα των μαλλιών) όμως αυτό που ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής ήταν το κάτι άλλο. Η ερωτική εξομολόγησή της στον Λορέντζο ήταν κορυφαία τραγική στιγμή και σύσσωμο το πανελλήνιο βουρκωμένο ζητούσε την "Κάθαρση". Αυτή προς το παρόν δεν ήρθε, διότι ο Λορέντζο δεν έχει συνέλθει ακόμη από τις αποκαλύψεις.

Η Γιώτα, πάντως, ήταν ξεκάθαρη. Το πιο ξεκάθαρο δηλαδή που θα μπορούσε να κάνει ήταν να κόψει μπροστά του τις φλέβες της και να του αφιερώσει την πράξη της: "Στο Λορέντζο, το τρελό αγόρι που με πλήγωσε, με πολλή αγάπη". Η νεαρά, λοιπόν, έπιασε τον Ιταλό και με δάκρυα στα μάτια του έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: "Σ' αγαπάω". Κάγκελο ο Λορέντζο από αυτά που άκουσε, ενώ δε σάλεψε τα επόμενα δεκαπέντε λεπτά, αφού η Γιώτα ήταν καταιγιστική. Η κοπέλα μέσα της κρύβει μεγάλο πόνο, επειδή αυτός δεν της δίνει σημασία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προτιμά μία καλή παρτίδα τάβλι, απ' ότι να καθίσει δίπλα της, να της πιάσει το χέρι, να της πει μια παρήγορη και καλή κουβέντα. Η συμπεριφορά του αυτή την έχει πληγώσει τόσο πολύ που στο τσακ είναι να ανοίξει την πόρτα και να φύγει.

Όλα αυτά που είπαν, εννοείται πως συνοδεύτηκαν με τις απαραίτητες Οσκαρικές ερμηνείες, όπως "Λορέντζο με πονάς" ή "Δεν αντέχεις τόση αγάπη. Δεν αντέχεις τόση αγάπη". Ο πρωταγωνιστής, πάντως, όσο κι αν προσπάθησε να σταθεί στο ύψος που απαιτούσε ο ρόλος του δεν κατάφερε και πολλά, ενώ το "Η Γιώτα είναι άνθρωπος" και τα απαραίτητα συνοδευτικά φιλιά έσωσαν κάπως την κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποσπάσει καλές κριτικές. Τα παιδιά, πάντως, μετά από αυτό το ερωτικό ξέσπασμα ήταν καλά, έπαιξαν ως συνήθως με τα μαξιλάρια και τα παπούτσια και πείραζαν ο ένας τον άλλον. Ο Λορέντζο, πάντως, άλλαξε συμπεριφορά και παρόλο που της υποσχέθηκε πως θα συζητήσουν το θέμα σαν βγουν έξω, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, συνέχεια δίπλα της είναι.